Celeb

Súlyos cukorbetegsége veszélyezteti Berry terhességét

Bors

Létrehozva: 2013.04.07.

Pénteken jelentette be a színésznő és Olivier Martinez, hogy első közös gyereküket várják. Ez a terhesség azonban nem lesz könnyű Halle Berrynek.

Nemcsak a kora, hanem egészségi állapota miatt is kiemelt figyelemmel kezeli a várandós Halle Berryt az orvosa. A színésznő 1-es típusú cukorbetegségben szenved, és az első terhessége alatt is magas volt a vetélés kockázata, ezért veszélyeztetett terhesnek minősítette a sztárt a nőgyógyásza.

A 46 éves színésznő ismerősei azt mesélték a TMZ ­inter­netes oldalán, hogy Berry már hosszú ideje készül erre a terhességre, régóta különleges inzulinkezelésre járt, szigorúbb diétát tart, és egy hónapban többször is orvosi ellenőrzésen vett részt.

– Tudja, hogy rizikót vállal ezzel a terhességgel, az első sem volt könnyű, azóta pedig eltelt öt év – mesélték a Star magazinnak Halle barátai, akik azt állítják, hogy ezért sokszor vitatkozott Berry és Martinez. A színész úgy érezte, felesleges ekkora kockázatot vállalni, inkább lemondana a gyerekről, mintsem hogy szerelmének baja essen.

– Természetesen nagyon örül, hogy összejött a gyerek, de aggódik Halle egészségéért. Minden vizsgálatra elkíséri, és azt mondta, addig nem lesz nyugodt, amíg a kicsi meg nem születik. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek