Celeb

Radics Gigitől félnek a fiúk

Ocskó Zsolt

Létrehozva: 2013.04.19.

Radics Gigi nem tagadja, számára is hihetetlen az a változás, amelyen keresztülment. A sikeres, talpraesett nő, akivé lett, a fiúk számára is kihívás. Így csak kevesen mernek próbálkozni az énekesnőnél.

A Megasztár óta nem csak a világ nyílt ki Radics Gigi számára, hanem az énekesnő is megnyílt a világ felé. Az egykori félénk, visszahúzódó tini már a múlté. A fotókról egy határozott, ízig-vérig nő mosolyog vissza.

A tizenhat éves lány is úgy érzi, hogy jelentős változáson ment keresztül az elmúlt egy évben.

– A tehetségkutató előtt, ha elmentem valahová, akkor csak megszeppenve álltam a falnál. Nem vegyültem, nem beszélgettem senkivel. Kifejezetten zárkózott voltam. Ezzel szemben most már folyamatosan jár a szám, le se lehet állítani – magyarázta nevetve Gigi, akibe belé sem lehetett volna fojtani a szót, munkatársunk legnagyobb örömére.

Az énekes lány azt is elmondta a Borsnak, hogy a temperamentumos természete ellenére az éjszakai szórakozóhelyekeet elkerüli. Sőt, azt is nagyon megválogatja, hogy hol és kivel bulizik. A diszkók világa egy negatív élmény óta egyáltalán nem vonzza.

– Egyszer már voltam diszkóban fellépni, de olyan érzésem volt, mintha az alvilágban lennék. Akkor és ott eldöntöttem, hogy nem szeretnék ilyen helyekre járni. Inkább a családdal bulizom, de szerintem eljön majd az az időszak is, amikor azt mondom otthon, hogy hadd mehessek el a haverokkal. De akkor sem a diszkó lesz a célállomás, hanem inkább egy salsaklub felé veszem az irányt – ecsetelte bulizási terveit a Megasztár 6 győztese, aki nem csak az éjszakai klubok züllött világára mond nemet, hanem az időnként ott felbukkanó hívatlan udvarlóknak is.

Tény és való, legénynek kell a talpán lennie annak a férfinak, aki Gigit szeretné meghódítani, hiszen a tinilány már saját karrierrel és önálló egzisztenciával bír. Így nem csoda, ha kevesen merik megközelíteni.

– Általában nem mernek közeledni felém a fiúk, olyan mintha félnének tőlem. Ám ha mégis, akkor udvariasan kikosarazom őket, mivel nem szeretnék senkit sem megbántani. Olyan lovagom meg nincs, akit én szemeltem volna ki magamnak – zárta rövidre a témát Gigi, aki a randevúk helyett inkább a karrierjére koncentrál.

Ül a pénzén
A tehetségkutatók felfedezettjeinek többségével ellentétben Radics Giginek nincs oka panaszra. Hónapokra előre tele a naptárja és még így is válogathat a fellépések között. Bár a sok koncert sok pénzt hoz a konyhára, az énekesnő mégsem költekezik.

– Van hol laknom, kaptam nyereménykocsit, és a családom is támogat. Nyilván nem csak nekem van rendszeres bevételem a családi kasszába. Egyelőre nem tudom még kezelni azt a pénzt, de nyilván nem herdálom el, amit megkeresek. Egyébként sem vagyok luxuscikkmániás, nincs is annyi pénzem, meg igényem sem arra, hogy ilyenekre költsek. Talán csak a sminkcuccok érdekelnek valamilyen szinten – árulta el Gigi.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek