Celeb

Az utcán rabolták ki Tóth Verát

Bors

2013. február 23. szombat 21:00

Az énekesnő a Facebookon tette közzé a péntek esti történetet. Egy fiú ölelést akart neki adni, amire igent mondott, és ezt a telefonja bánta. A készülékben számára felbecsülhetetlen értékű jegyzetek, új dalötletek, zenei anyagok, fotók, fontos üzenetek voltak.

Az énekesnő így számolt be a péntek esti kirablásáról a Facebookon:

Eldöntöttem, hogy elmondom, mi történt velem tegnap éjszaka. Miért? Mert ezt tudnotok kel, hátha segít kicsit elgondolkozni, hogy mennyire fontos vigyázni a dolgainkra és nekem is egy nagy tanmese volt. Osszátok is meg, ha van kedvetek, minél több emberhez eljusson, hogy jobban odafigyelhessünk együtt! Történet:

Tegnap éjjel, a Jazzys koncertem után átmentem egy kedves barátnőm születésnapjára a VII ker. Rumbach Sebestyén utca 9-be, az RS9 színházba. Csak meg szerettem volna köszönteni és utána hazamenni. Meg is volt a dolog, hívtam egy taxit és mikor vártam az utcán, odajött hozzám egy kedves srác. Megkérdezte, hogy milyen buli van az RS9-ben és, hogy lemehet e? Én válaszoltam, szintén közvetlen, kedves stílusban, hogy nem zártkörű, szóval persze, bulizzon jól, de meggondolta magát és mégsem ment le... Elköszönt, de előtte megkérdezte, hogy Te a Vera vagy?

"Én bólogattam mosolyogva és elment. Majd elővettem a telefonom ,megnéztem hány óra van, mikor kell ideérnie a taxinak. Újra mellettem termett és megkérdezte, hogy adhatna e egy ölelést, mert nagyon szeret és jól esne neki... Én persze igent mondtam, mert alapvetően szeretem az embereket és soha nem taszítok el senkit, meg egy ölelés az nekem is jól esik. Olyan furcsa volt a mozdulata, nem volt természetes. Ahogy elengedtük egymást, két lány megjelent, az ajtóban, rájuk figyeltem, a fiú pedig ezalatt a pár másodperc alatt eltűnt, rossz érzésem volt és belenyúltam a zsebembe ..."

"Nem volt meg a telefonom, amit pár másodperce még szorongattam... Kirabolt, míg szeretettel, bizalommal álltam hozzá... Ha valaki esetleg találkozna egy átlátszó alapon, fehér mintás hátlapú Iphone sima 4-vel, akkor esetleg írjon nekem... hátha meglenne, de sajnos tudom, hogy erre nincs nagy esély.. Meg igazából az a lényeg, hogy az összes jegyzetem odaveszett, új dalötletek, zenei anyagok, fotók, fontos sms-ek, stb... Apukámtól kaptam azt a telefont, egy komolyzenész barátom hozta rá Hong kongból ezt a hátlapot, ami különlegessé tette, fontos eszköz volt a munkámhoz, az életemhez..

Én mindig hiszek a szebb és jobb világban, de ilyenkor annyira elmegy a kedvem, szomorú vagyok, elkeseredett és az általános biztonságérzetem is megingott.

Kérdem én: Többet ne engedjek magamhoz közel senkit? Féljek, hogy ellopja a dolgaimat? Nem szeretnék előítéletekkel élni és megfogadom, hogy soha többet nem vágom zsebre a telefonom, hanem beleteszem a táskámba és becipzározom... Vigyázzatok egymásra, az értékeitekre és magatokra legfőképpen... Szép estét! 

További cikkek

Válás

Kulcsár Edinára is lesújtott a szépségkirálynők átka

Kínos

Olyan intim videót tett közzé véletlenül Tóth Andi, hogy azonnal törölni kellett

Ez is érdekelhet

boon.hu

Miskolci Tündérkert: bizonytalan, hogyan tovább

metropol.hu

Tűz ütött ki a budapesti Szent Imre kórházban

origo.hu

26 évesen meghalt az Oscar-díjas színésznő egyetlen fia, éppen a születésnapján

szoljon.hu

Saját kézzel befejezték, most eladnák a szuper szolnoki otthont tulajdonosai

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Steins Máthé Dominikot, a magyar szurkolók a hollandokat dicsérték

vg.hu

Közel kétezer, az oltást elutasító orvost függesztettek fel Olaszországban

borsonline.hu

Kapszulás kávékat vizsgáltak, szörnyű dolog derült ki róluk

ripost.hu

Fergeteges lesz a lovaglópóz ettől a pikáns trükktől

ripost.hu

Kiadták a riasztást: mutatjuk, hol fog szakadni a hó ma is