Celeb

Szlovákiában is sztár Száraz Emil

Bors

2012. december 11. kedd 12:45

Benkő Gézának mindennap át kell kelnie a határon, ha a Jóban Rosszban stúdiójában szeretne forgatni, hiszen Komáromban él családjával. De a Száraz Emilt alakító színész ezt egyáltalán nem bánja.

A TV2 legnépszerűbb sorozatát a határon túl élő magyarok is szeretik – állítja a Jóban Rosszban Száraz Emiljét alakító Benkő Géza, aki rendszeres visszajelzéseket kap a szlovákiai nézőktől. A színész ugyanis Komáromban él feleségével és két gyermekével.

– Nem láttam adatokat a felvidéki nézettségről, de az emberek visszajelzéseiből ítélve rengetegen nézik és szeretik a sorozatot itt, a határon túlon is – újságolta a sorozat Száraz Emilje. A színész, aki évek óta erősíti a Csillagvirág Klinika csapatát, nap mint nap hosszú utat tesz meg, hogy Szlovákiából elérjen a stúdióig.

– Még szerencse, hogy szeretek vezetni, mert a fél életemet volán mögött töltöm. A kaputól körülbelül negyvenöt perc, míg Magyarországra érek, a fővárosi közlekedés, az, ami megnehezíti a dolgomat, ha pechem van, akkor előfordul, hogy még újabb negyvenöt percet utazom – magyarázta Benkő, aki a népszerű sorozat mellett színházakban is játszik, és önálló estjei is vannak.

– Nagy szerencsém van a családtagjaimmal, mert tolerálják ezt az életformát. Sokat vagyok úton, de amikor este hazaérkezem, akkor nagyon jelen vagyok. Egy családfenntartónak pedig az a dolga, hogy dolgozzon.

A Jóban Rosszban azon túl, hogy a munkát jelenti számára, barátokra is lelt.

– Tóth Rolanddal a való életben is nagyon jó barátok lettünk. Most is készül ide hozzám Komáromba, hogy megnézzen az esti premieren. Utána itt alszik nálunk, hogy le tudjunk ülni egy picit beszélgetni az előadás után. Szinte az első perctől meg volt köztünk az összhang. Én is szívesen megnézem őt színpadon. De ugyanilyen jóban vagyok a többiekkel is, például Cseke Katinkával.   

További cikkek

Család

Kiderült, mikor születik és hogy fogják hívni Nádai Anikó gyermekét

Szerelem

Stana Alexandra kitálalt, nem akárhogy indult a kapcsolatuk Meggyes Dáviddal

Ez is érdekelhet

tenyek.hu

20 milliót csaltak ki az idősektől

feol.hu

Újra bizonyított a székesfehérvári katonanő

magyarnemzet.hu

Novak Djokovics ajándéka sokkolta fiatal szurkolóját + videó

teol.hu

Eszméletlenre szívta magát a járdán talált spanglitól

life.hu

Nem hiszünk a szemünknek: így nézett ki Halle Berry 30 évvel ezelőtt - Fotó

metropol.hu

Nagyon durva baleset történt Újbudán! Fejre állt egy autó

origo.hu

Mellkisebbítő műtétje volt a magyar luxusfeleségnek

origo.hu

FONTOS: Magyarország első az oltások beadásában az EU-ban

sulilife.hu

Öt szabály, amit minden macskagazdinak ismernie kell