Celeb

Bagi és Nacsa: Krisztián ne énekeljen!

B. M.

2012. december 31. hétfő 07:25

A humoristapáros kemény poénokkal parodizálja az X-Faktor ellentmondásos megítélésű sztárját. Úgy gondolják, Zámbó Krisz­-tiánnak nincs helye a popszakmában.

„Egy jó mentor mindent megbocsát nekem, pénzért dicséri az énekem, különben úgyis megverem” – énekli hamisan a Bagi Iván által megformált Zámbó Krisztián a Szálka szilveszteri műsorában, amelyben újra Jimmy fiát parodizálják. Sajnos ez a hang örökké kísérteni fog minket, ha máshol nem, a Fásy mulatóban – reflektál a műsorban Nacsa Olivér.

– Zámbó Krisztián édesapja, Jimmy az éneklés non plus ultrája volt, egy igazi zseni, és ha a fia csak közepes teljesítményre képes, akkor nem biztos, hogy ezt a szakmát kell választania – mondta el a Borsnak Bagi Iván, akinek határozott véleménye van az X-Faktor legvitatottabb versenyzőjéről.

– Mindenki tudja, hogy Krisztián nem jó énekes. Az a baj, hogy a sok zenei tehetségkutatónak köszönhetően felhígult a szakma, egy ilyen kis ország nem tud kitermelni ennyi jó előadót. Keresztes Ildikó remek énekesnő, és kínos helyzetbe hozza magát azzal, hogy olyan ügy mellé állt, amely inkább a bulvárvilágról szól, semmint a tehetségről – tette hozzá Bagi , aki reméli, hogy Krisztián, ha megnézi a paródiát, nevetni fog rajta

– A személye számomra nem ellenszenves, és bízom benne, hogy megmosolyogja majd magát. Krisztiánt lapzártánkig nem sikerült elérni, de azt megtudtuk, hogy a Zámbó család nem talál semmi kivetnivalót abban, hogy rokonukat újra megtalálja a Bagi–Nacsa páros. 

– Azokat a figurákat parodizálják, akik valami miatt érdekesek a közönség számára. Nem hiszem, hogy Krisztiánt rosszul fogja érinteni ez a paródia – mondta lapunknak Zámbó Árpy, Krisztián nagybátyja.

Fábry is a vendégük volt

Bagi Iván azt mondja, élete álma teljesült azzal, hogy Fábry Sándor elfogadta a meghívásukat a Szálka című műsorba. – A legnagyobb humoristának tartom, az egész szakma a nyomába sem érhet. Ő egyszerűen fantasztikus – áradozott mesteréről Bagi.
 

További cikkek

Dráma

Tovább gyűrűzik a Kulcsár Edina féle botrány

Anyaszült

Mindenét megmutatta a szupermodell húga, elölről-hátulról

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Hegedűs Anna (Transzparens Újságírásért Alapítvány): A szerb Blikktől a hvg címlapjáig: így terjedt az RTL álnéven jegyzett kritikája

ripost.hu

Meglepő elmélettel állt elő a gyerekek tömeges megbetegedéséről a magyar orvos

origo.hu

Öt meghökkentő tény a használtautó-piacról, ezekről tudnia kell, ha autót akar venni

hirtv.hu

Deák Dániel: Hatalmas kudarc az ellenzék népszavazási kezdeményezése

kisalfold.hu

Súlyos baleset Sárvárnál a 84-esen - Egy ember a helyszínen meghalt

origo.hu

Démoni külsejű lényt fotóztak egy fán

nemzetisport.hu

Felkészülés: a Paks legyőzte orosz élvonalbeli ellenfelét

origo.hu

Ezek a világ legfényűzőbb börtönei - galéria

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: 24 év után jutottak ki, pont nélkül zártak – lemondott a kapitány

metropol.hu

Elfogták a késelőt, aki a XVI. kerületben szúrt szíven egy nyomába eredő férfit

bama.hu

Torlódás várható - baleset történt kedd reggel Szentlászlón

origo.hu

Megállt az idő egy Renault-kereskedésben - galéria