Celeb

Utcagyerekeket toboroz VV Béci

ozs

2012. november 28. szerda 07:55

VV Béci a rapszakma után a biznisz világában is megpróbál gyökeret verni. A volt villalakó üzleti vállalkozásba kezdett, amivel nemcsak a saját, hanem az utcagyerekek zsebét is szeretné degeszre tömni.

Young-G, azaz VV Béci hasfájásának köszönhetően újabb frontot nyitott a munkaerőpiacon, ráadásul a saját pénztárcája is tovább dagad. A Való- Világ egykori játékosa nemrégiben gyomorfekély gyanújával került kórházba, ahonnan pár nap múlva gyógyultan és a meggazdagodás kecsegtető tudatával távozott.

– A sok stressz valószínűleg ráment a gyomromra, amitől az utóbbi időben rengeteget szenvedtem, sokszor annyira gyötört a fájdalom, hogy kínomban a padlón feküdtem összegörnyedve. Az egyik ismerősöm aztán hozott be nekem egy aloe verás gyógykészítményt. Annyira durván helyretett, hogy megkérdeztem az illetőt, egyáltalán mi volt ez az elixír. Kiderült: olyan cuccról van szó, ami boltban nem kapható, hanem egy hálózat emberein keresztül lehet hozzájutni. Meghallgattam, hogy mi is ez az egész üzleti vállalkozás, és egyből tudtam, hogy nekem is bele kell vágnom. Szokták ezt a piramisjátékhoz hasonlítani, meg már sokan belebuktak, de szerintem kellő kitartással nagyon szép summára lehet szert tenni – magyarázta lelkesen Béci, akinek a szövegeléssel sosem volt gondja, ami ehhez a munkához elengedhetetlen.

A sikeres rapperként és tánctanárként tevékenykedő volt villalakó abban bízik, hogy még rengeteg hozzá hasonló kiváló beszélőkével megáldott fiatalt sikerül majd összetoboroznia, akár az utcáról is.

– Azt szeretném, ha az utcagyerekek is felkapnák a fejüket a felhívásomra és csatlakoznának hozzám, hogy egy profi csapatmunka keretében jó sok pénzt keresnének, és kitörhessenek. Én is csóró gyerek voltam, de sohasem adtam fel az álmaimat. Ha pedig adódott egy ilyen jó lehetőségem, hogy másokon is segíthetek vele, akkor miért ne csinálnám? – mondta Young-G.

További cikkek

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Villantás

Tóth Andi olyan tangás képet mutatott, még a Nagy Ő sem hagyta szó nélkül

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Itt a szorzó az egyik legnagyobb fogadóoldalon Orbán Viktorék győzelmére

likebalaton.hu

Titkos helyek, érdekes történetek – tematikus séták télen is

origo.hu

Váratlanul meghalt a fiatal magyar énekesnő

magyarnemzet.hu

Hazánkat is elérte a víz alatti vulkán kitörésének lökéshulláma

bama.hu

Figyelik a tilos ellenére behajtókat - írja olvasónk

origo.hu

A hivatalos adatoknál kétszer több esőerdő égett le Indonéziában 2019-ben

vg.hu

Már nem sokkoljuk minimalizmussal otthonunkat

fourfourtwo.hu

Hé, Ronald, akarsz dumálni? – Luis Suárez bosszúja

mandiner.hu

Illegális migránsokat fogtak el a rendőrök Budapesten

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: íme, Máthé Dominik győztes gólja – videó

origo.hu

Orbán Viktor: Öttömösi vendéglátás - fotók