Celeb

Családon belüli erőszak áldozata lett a celeblány

Bors

Létrehozva: 2012.11.12.

Ariel Wintert, a Modern Family című sorozat tinisztárját elvették az anyjától, mert az bántalmazta őt. A lány nagyapja viszont azt állítja, tökéletes a családi béke.

A sorozatsztár november hetedikén elköltözött otthonról, miután a bíróság ítélete szerint az anyja nem mehet a közelébe. A digitalspy.co.uk szerint a nagypapa levelet írt a bíróságnak, melyben lánya, Chrisoula Workman anyai érdemeit bizonygatja

Ariel Wintert fizikai és lelki bántalmazásra hivatkozva vette el a bíróság anyjától, Chrisoula Crystal Workmantól. Ám a kamaszlány nagyapja, James Batistas szerint  „a lánya nagyon jól viseli gondját az unokáinak, szerető és odaadó édesanya, sose látta, hogy verte volna az unokáit.” Sajnos Batistas ismeretei kissé hiányosak, hiszen egy évben mindössze egyszer látogatja meg az unokáit és a lányát. A sztori hátteréhez hozzátartozik, hogy Ariel nővére, Shanelle annak idején szintén 16 évesen elköltözött otthonról, mert nem bírta elviselni Chrisoulát. A tizennégy éves Arielt a nővére, Shanelle gondjaira bízták, ő lett a húga gyámja. 
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek