Celeb

Rihanna képtelen megszabadulni nőverő exétől

szabadi

Létrehozva: 2012.09.17.

A kezdetek óta héjanászhoz hasonlít Rihanna és Chris Brown kapcsolata. Hét év alatt összeveszések, durva szakítások és turbékoló egymásra találások jellemezték az énekesnő és a rapper szerelmét.

Nagyon fiatalon ismerkedtek meg és sem együttélni, sem elszakadni nem tudnak. Rihanna a nagyobb sztár a popvilágban, de magánéletükben Brown akar diktálni olyannyira, hogy többször is kezet emelt a párjára. Brutalitása először 2009-ben mutatkozott meg.

– Egy világ dőlt össze bennem. Csak ütött és rúgott, ahol ért. Az az ember, aki az életet jelentette számomra, akivel gyakorlatilag együtt nőttem föl – zokogta el bánatát Rihanna, akinek a szivárvány minden színében játszó foltok borították az arcát. Az ütős estén azért tört ki a balhé, mert Rihanna számon kérte Brownon, miért kap szexuális utalásokkal teli SMS-eket a menedzserétől, Tina Davistől.

Az ütlegelést szakítás követte, majd kísérlet a ­bé­külésre, Brown Larry King show-jában vallotta meg, hogy még mindig szerelmes volt párjába. Rihan­na azonban akkor még az események hatása alatt volt, és nem tudott mit kezdeni Brown vallomásával.

– Azon az éjszakán a barátomat és a szerelmemet is elvesztettem egyszerre. Egy világ előtt alázott meg az, akit szerettem. A mai napig nem tudtam feldolgozni – mondta, mire Chris újra begurult, mert nem értette, miért hozza fel Riri újra és újra a szerinte felejthető esetet, holott az énekesnőt hetekig kék-zöld foltok borították, és kórházban is kezelték.

A bíróság öt év felfüggesztett börtönre ítélte a popsztárt, akinek mellékbüntetésként száznyolcvan napig közmunkát kellett végeznie. A bíró biztosra akart menni: távoltartási végzést is hozott, de tavaly maga Rihanna kérte ennek felfüggesztését, és újra elkezdett találkozgatni egykori párjával. Nem nagyon fogták vissza magukat, gyakorlatilag a Twitter az ő magánéletüktől „csipogott” egész nap, veszekedéseiket és szexuális tartalmú üzeneteiket olvashat­ta a fél világ. Végül az újabb szakítás után Brown törölte a profilját.

Jelenleg a rapper érdekes húzással tartja lázban a magánélete iránt érdeklődőket: nyaktetoválást csináltatott, amely kísértetiesen hasonlít az elagyabugyált Rihannáról kiszivárgott, 2009-ben készült rendőrségi fotóra.

Az eseménydús szappanoperának még egyáltalán nincs vége: annak ellenére, hogy egyikük sem facér, a közelmúltban édes kettesben töltöttek egy egész estét, és minden jel arra utal, hogy Riri újra Brown karjaiban köt ki.

(Folytatjuk) 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek