Celeb

Levetkőztették a rajongók Demcsák Zsuzsát

Bors

2012. szeptember 24. hétfő 08:35

Bár a TV2 műsorvezetője már többször mondta, hogy nem akar pucéran a kamerák elé állni, a rajongók nem hajlandók ebbe belenyugodni, ezért saját kezükbe vették az irányítást, és levetkőztették.

Feltűnt az interneten egy fotó, amelyen csípőre tett kézzel pózol egy Demcsák Zsuzsához megszólalásig hasonló hölgy. A képek nyilvánosságra kerülése után mindenki azt találgatja, hogy valóban ő áll-e a képen, a Bors munkatársai viszont megtalálták a kép eredetijét, melyben a tévés piros bikinit visel.

Elsőre nem is tűnt hihetetlennek, hogy valóban készülhetett ilyen kép, hiszen a műsorvezetőnő annak idején modellkedett, lehetne ez a kép akár egy évekkel ezelőtti fürdőruhás sorozat „mellékterméke" is, ám tüzetesebb vizsgálat után megállapítható, hogy ügyes kezek egyszerűen eltüntették az eredeti képről azt a piros bikinit, amiben egyébként Zsuzsa pózolt, és számítógépes utómunkával saját kedvük szerint alkották meg a keblét és az intim testrészeit.

A rajongók úgy tűnik, nem hajlandók belenyugodni abba, hogy a híresség nemet mondott a férfi- magazinok felkéréseire, és nem mutatja meg a nagyközönségnek a bájait. Ezért kreáltak maguknak egy saját meztelen Demcsák Zsuzsát.

– Őszintén szólva zavarbaejtő, hogy egyesek mi mindenre képesek, ha egy retusálóprogram a kezük ügyébe kerül. Úgy tűnik, nem is kell ahhoz monokinizni, hogy az emberről ilyen képek terjengjenek az interneten – mondta nevetve a Mokka műsorvezetője. – A viccet félretéve: nem hozom magam olyan helyzetbe, hogy hasonló – de valós – felvételek készülhessenek rólam, és nem vállalok ilyen jellegű fotózást sem – nyilatkozta Demcsák.

Pedig Zsuzsa két gyermek után is bátran elvállalhatna egy ilyen fotósorozatot, annak ellenére sem lenne kínos, vagy különös, hogy a Mokka műsorvezetője. Emlékezetes, hogy a TV2 reggeli műsorának egykori műsorvezetője, Liptai Claudia is abban az időben vetkőzött a Playboynak, amikor minden reggel képernyőn volt.
 

További cikkek

Vége

Harry herceg elvesztheti az utolsó kapcsot is, ami a brit királyi családhoz köti

Párkapcsolat

Megtörte a csendet Kulcsár Edina új párja: Engem senki nem hallgatott még meg!

Ez is érdekelhet

life.hu

Vége! Többé soha nem láthatjuk együtt Kiszel Tündét és lányát

borsonline.hu

Az egész utat lezárták, akkora baleset történt Heves megyében

origo.hu

Megunta a sorban állást Pesterzsébeten, és megmutatta, szerinte mire való a városi terepjáró - videó

mandiner.hu

Vitézy Dávid helyretette Karácsonyt villamosügyben

sonline.hu

A parkban rugdosta meg barátnőjét egy segesdi fiatal

origo.hu

Élve temették el ezeket az ókori kínai harcosokat

nemzetisport.hu

Felkészülés: Nem azért különleges ez a győzelem, mert a Fradit vertük meg – Janeiro

origo.hu

Itt a döntés: emberi jogokat sért a hangos WC-lehúzás az olaszoknál

life.hu

Kulcsár Edina vőlegényével, Mátéval is úgy szakított, mint Csutival

boon.hu

Félrehúzta a köntösét a nagymellű szőke szépség

vg.hu

Napokon belül találkozik Orbán Viktor Vlagyimir Putyinnal

origo.hu

Fontos hír érkezett a horvátországi autópályákról, ez érintheti a magyar pénztárcákat