Celeb

Dér Heni rákattant a rúdtáncra

Bors

Létrehozva: 2012.09.15.

Csupa kék-zöld folt az énekesnő, amióta beiratkozott egy rúdtáncosiskolába. Az énekesnő olyan lelkesen vetette bele magát új hobbijába, hogy már az első órákon rommá zúzta magát.

Heni régóta kacérkodott a rúdtáncolással, de csak mostanában szánta rá magát, hogy lépjen is az ügyben: beiratkozott az ország leghíresebb rúdtáncosnőjének iskolájába.– Örülök, hogy rátaláltam Pirner Alma iskolájára, mert szerintem a rúdtánc az, ami szexivé és nőiessé tesz, ráadásul olyan szálkás, izmos testem lehet tőle, amilyenre már régóta vágytam.

Egy énekesnőnek a színpadon sokszor meggyűlik a baja a magas sarkú cipővel, most legalább ennek is kitanulom minden csínját-bínját. Az edzések itt végig tűsarkúban zajlanak, és ez nagy segítség nekem – áradozott Heni, akit az sem tántorít el a kemény gyakorlástól, hogy számtalan nyolc napon belül gyógyuló sérülést is beszerzett Alma óráin.

– Mindig azokat a sportokat és mozgásformákat szerettem, amelyeknek viszonylag gyorsan, látványos eredménye van. A rúdtánc esetében pedig nemcsak az izmos test, de a sok kék-zöld folt is nagyon hamar megmutatkozik – nevetett az énekesnő.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek