Celeb

Szenzáció: Michael Jackson mentora segíti Gigit

Földvári Zsófi

Létrehozva: 2012.06.29.

Zenei nagyágyúkkal lép színpadra a Megasztár 6 győztese, akit a poptörténelem legsikeresebb producere, Michael Jackson mentora kért fel.

 

A mindössze 16 éves tehetség talán fel sem fogja, hogy milyen lehetőséget kapott: a világ talán legtekintélyesebb zenei producere, Quincy Jones személyesen hívta meg, hogy július elsején egy nagyzenekarral a háta mögött több dalt is elénekeljen a Montreux-i Jazzfesztiválon.

A hírek szerint a mágusproducer videón látta és hallotta a magyar tehetséget, akinek azonnal beleszeretett a hangjába. Az azonban egyelőre nem derült ki, hogy pontosan ki hívta fel a figyelmét a Megasztár 6 győztesére.

A Montreux-i Jazzfesztiválon a zenei világ legnagyobb nevei képviseltetik magukat, itt egy jó produkció sok további komoly felkérést, valódi világhírt hozhat egy előadó számára.

– Gigit olyan zenészek fogják kísérni, akik eddig szinte kizárólag világsztárokkal zenéltek. El sem hiszem, milyen fantasztikus lehetőség ez a kislányomnak! – lelkendezett az indulás előtti órákban az énekesnő édesapja, Radics Tamás, aki hozzátette: – Ilyen messzire még sosem utaztunk az otthonunktól, szóval ez a kirándulás dupla izgalom számunkra.

A Megasztár zsűritagja, a jazzkonzervatóriumot és zeneművészeti főiskolát végzett Falusi Mariann is elképedt a hír hallatán.

– Te jó ég! – kiabálta boldogan a telefonba, amikor meghallotta lapunk munkatársától a hírt. – Bízom benne, hogy sikere lesz, és visszaigazolást kap, hogy azt gondoltuk: itt bizony Gigi a mega.

Apa és kislánya persze nem lesznek egyedül a nagy úton, elkíséri őket Gigi menedzsere, Sárdi Mariann és a tehetséges énekesnő lemezkiadója is.

Jacko mentora volt

Az amerikai zenei és televíziós producer, karmester, zeneszerző és trombitás, Quincy Jones, akinek neve fogalom a könnyűzenében, olyan hírességek albumait vitte sikerre, mint Michael Jackson (a képen vele látható 1985-ben), Frank Sinatra vagy Ray Charles. 79-szer jelölték Grammy-díjra, 27-et be is gyűjtött.  

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek