Celeb

Hajóst tehetik Fábry helyére

ozs

2012. május 20. vasárnap 08:15

A Heti Hetes és a Csillag születik igazi sztárt csinált Hajós Andrásból, aki akár az RTL Klub új ásza lehet. Elképzelhető, hogy ő veszi át Fábry szerepét a legnagyobb kereskedelmi csatornán.

Célegyenesbe fordult a Csillag születik, kisebb csatornára száműzik a Heti Hetest, de úgy tudjuk, hogy Hajós Andrással nagy tervei vannak az RTL Klubnak. Az utolsónak meghirdetett Heti Hetes forgatási szünetében faggattuk a colos showmant: vajon mihez kezd a tehetségkutató és a Duna-parti dumaparti befejezése után.

– A magyar televíziózás nevű szakmában ismert kiszámítható termék vagyok, mindenki tudja, mit tudok, mire vagyok képes, és mire vagyok hajlandó. Eddigiekben is egy csomó ötlettel kerestek meg, természetesen az RTL iránt érzett lojalitásom miatt eddig nagyon sok minden nem jött szóba – árulta el Hajós. Tény, hogy a csatornának jelenleg nincs ügyeletes showmanje, a mai napig nem pótolták Fábry Sándort, aki ráadásul éppen Hajóst nevezte meg utódjának.

– Nagyon tisztelem Sanyit, noha nagyon lényeges kérdésekben nagyon máshogy gondolkodunk. Példaértékű a munkabírása és az is, amit letett az asztalra. Mindig egyfajta utódnak tekintett engem bizonyos szempontból, ugyanúgy, ahogy nyilván sokan másokat is. Ilyen irányban is gondolkodunk, ilyesmi is felmerült, bár erről nem mondok többet… – harapta el a mondatot Hajós, és többet tényleg harapófogóval sem lehetett volna kihúzni belőle. Sokkal inkább tisztázta volna a Heti Hetes szereplőinek sztárgázsijáról szóló városi legendákat.

– Egyszerűen hülyeségeket képzelnek az emberek a fizetéseinkről. Majd egyszer talán az RTL feloldja azt a tilalmat, hogy mi nem nyilatkozhatunk arról, mennyiket keresünk. Legalább akkor megtehetem azt, amit már nagyon régen megígértem: bizonyos adatok kisatírozásával bele lehetne nézni a számlakönyvembe, a hét évvel ezelőtti számlába, meg egy mostaniba, hogy lássák, mennyi a különbség. Ne legyen már az az irreális képzete az embereknek, hogy hatszáz-ezer, meg egymillió a gázsink adásonként. Nagyon szép pénzt, egy vállalati középvezető fizetését keressük meg a Heti Hetesben, amiből leadózunk. El lehet tartani belőle egy családot, de ez a pénz nyáron soha nem járt, az évek alatt meg kellett tanulni félre- tenni a vakációs hónapokra – magyarázta Hajós András, aki fellélegezhet: a műsor pénteki felvételén Jáksó László bejelentette, hogy mégsem szűnik meg a Heti Hetes. A műsor ősztől a nagy kereskedelmi adóról a még el sem indult, kábeles RTL2-re költözik.

További cikkek

Szexi

Milliókat keresek a meztelenkedéssel, és édesanyám a legnagyobb rajongóm!

Dráma

Tovább gyűrűzik a Kulcsár Edina féle botrány

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Öt év börtönt kaphat Kanadában, aki nem fogadja el gyereke LMBTQ identitását

metropol.hu

Nem titok többé! Andrei Mangra bevallotta, mi van közte és Tóth Andi között

vaol.hu

Baleset: Egy ember életéért küzdöttek Sárvár közelében - videó

origo.hu

Megint eltűnhet egy népszerű, emblematikus állat

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: „Nem így terveztük” – Bánhidi a kiesés után

vg.hu

Gigafelvásárlást hajt végre a Microsoft

metropol.hu

Durva hideggel érkezik a hózápor, de van egy rosszabb hírünk is

mandiner.hu

Márki-Zay az ellenzékről: Nincs főnök, nincs beosztott sem

mandiner.hu

Gattyán György személyesen toboroz képviselőjelölteket az utcán (videó) (videó)

origo.hu

Meglepő fordulat a benzinkutakon, így tankoltak tavaly a magyar autósok