Celeb

Karesz: Esztéta leszek, nem színész

Létrehozva: 2008.10.23.

Szívbetegségem rádöbbentett, talán nem a színészi pályát szánja nekem az élet, pszichés tehertől is rosszul lehetek, és ilyenkor érzem, vissza kell vennem a munkatempómból. Vidékről hirtelen felkerülve szembesültem azzal, mennyi lehetőségem van még, akár a televíziózás, akár az irodalom terén. Boldog vagyok, hiszen megjelent a verseskötetem és elmegyek pihenni Párizsba is.

- Mi leszel, ha nagy leszel?
- Kiskoromban tőlem is megkérdezték, és azonnal azt válaszoltam mindenkinek, színész. Na, erre jött a szokásos válasz, mondjak valami emberi foglalkozást is. Erre rávágtam, hogy esztéta. Láttam a tévében akkoriban Réz Andrást, érdekes témákban szólalt meg mindig. Gondoltam, ha nem színész, hát esztéta. A véletlen hozta így, hogy most esztétika szakos vagyok.
- Felismernek? Kerültél-e kínos helyzetbe?
- Amikor nem várja az ember, akkor ismerik fel és szólítják meg, amikor nem lenne kínos a szituáció, akkor kevesebben jönnek oda hozzám. Az egyik gyorsétteremben kellett sokat várnom a sorban, és gondoltam már elejtek egy-két keresetlen mondatot, amikor a velem lévők figyelmeztettek, hogy nem nagyon lenne szerencsés, mert felismertek a pultnál. Vagy egy nagy áruházlánc üzletében, amikor az ember személyes holmikat vásárol és nem a mindennapi, megszokott dolgokat, akkor a kasszás néni rám köszön és megjegyzi, hogy te vagy az a tévéből…?
- Hogyan kerültél kapcsolatba a színházzal?

- Ha ennyire érdekelt a színi pálya, nem vonzott a Színművészeti Egyetem?

- Súlyos szívbetegséged jött elő…

- Miért kezdtél el ilyen fiatalon írni?

- Sokoldalú vagy, színészkedtél, írsz és még képernyőn is vagy.

- Hogyan tudsz ennyi mindent egyeztetni?

- Szüleid hogyan viselik, hogy hirtelen kirepültél otthonról?



BorsOnline / Csicsai Zsolt
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek