Celeb

Eszenyiék elvették a reményt a megégett énekestõl

Létrehozva: 2008.10.07.

Emberi sorsokról döntött a Megasztár 4 zsűrije. Az ítészek az összeégett arcú Varga Barnabással szemben a tizenhárom éves Tóth Lüszit juttatták a döntõbe. Hiába remélte Barnabás, hogy a verseny megváltoztatja az életét, Eszenyiék annak ellenére is Lüszinek adtak esélyt, hogy tudták: a kislányt tönkreteheti a szórakoztatóipar.

Megmozdultak az anyai érzések a színésznõben
Eszenyi Enikõ teljesen ellágyult, amikor Tóth Lüszi énekteljesítményét értékelte. A színmûvésznõt olyan mélyen megérintette a tizenhárom éves kis tehetség gyermeki bája, hogy még legtitkoltabb anyai érzéseirõl is kendõzetlenül beszélt a kamerák elõtt.
– Lüszi nekem nincs gyermekem, sajnos nem adta meg a sors egyelõre. ...Reménykedem... – mondta Eszenyi

Luxuslakosztályba költöztek a tehetségek
Tizenöten jutottak a Megasztár döntőjébe, de tegnap tizenhatan költöztek be egy gödi hotelbe. Az énekesek két luxuslakosztályt kaptak, egyet a fiúk egyet a lányok. A nappaliból két–két kisebb hálószoba nyílik, ott rendezkedtek be a szerencsésebbek. A csapat legfiatalabb tagja, Lüszi nem volt elég gyors, így neki sem jutott külön kis zug.
– Jobb lett volna, ha külön szobába kerülünk, hogy amikor a többiek buliznak, Lüszi akkor is tudjon pihenni, mert neki az a legfontosabb – mondta Lüszi anyukája, Edit, aki maga is beköltözött az énekesek közé. – Azért leszek vele, hogy figyeljek rá. Attól szeretném megóvni, hogy magával ragadja ez a csillogó világ – mondta az édesanya









Bata Kata / Koltay Tamás
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek