Úgy szexelt a tanárnő a diákkal, hogy közben a fiú anyja a szomszéd szobában aludt

Saját, még bőven tinédzserkorú diákjával esett szerelembe egy floridai tanárnő és vágyainak olyannyira nem tudott parancsolni, hogy a fiút szexuálisan is zaklatta. Miközben ugyanabban a házban, a szomszéd szobában az iskolás anyja éppen aludt.

Kristen O'Brien © Volusia County Jail

A 31 éves Kristen O'Brient maga a fiú buktatta le, ugyanis miután a nő rámászott, a rémült srác elmenekült a házból. Amikor pedig visszatért, az anyuka átnézte a telefonját és több tucat, félreérthetetlen Instagram-üzenetváltásra bukkant.

Ez is érdekelheti!

Anyja lakásán is elcsábította diákját a katolikus iskola perverz tanárnője

„Sokkal nagyobb a farkad, mint a férjemnek” – örömködött a tanárnő, aki a 15 éves diákjával folytatott viszonyt

Apja buktatta le a katolikus tanárnőt, aki rendszeresen szexelt 16 éves tanítványával

Rendszeresen lefeküdt vele, és szexképekkel bombázta 14 éves diákját a huszonéves tanársegéd

O'Brien bevallotta, hogy egy keresztény magániskola tanárnőjeként két évvel ezelőtt zúgott bele a fiúba, és amikor szeptember elején meglátogatta őt otthonában, nem bírta visszafogni magát és a kanapén esett neki. De a bizarr „viszonyuk” már tavaly október óta tarthatott, és a nő hetente többször is átment a fiúékhoz, mondván kiemelt figyelemmel szeretné kísérni a fejlődését.

Az áldozatról a hatóságok annyit közöltek, hogy 12-16 év közötti.

(via)

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors