Orosz Bernadett: Istvánnak a pokolban a helye! – 18+

Megverése után tizenegy hónappal Orosz Bernadett tegnap két órát töltött egy légtérben az őt bántalmazó K. Istvánnal. A nő rá sem nézett egykori párjára, ám belül igencsak feszítették az indulatok.
Megverése után tizenegy hónappal Orosz Bernadett tegnap két órát töltött egy légtérben az őt bántalmazó K. Istvánnal. A nő rá sem nézett egykori párjára, ám belül igencsak feszítették az indulatok.

Országos felháborodást váltott ki Orosz Bernadett ügye, a hatgyermekes asszonyt volt párja verte véresre egy bujáki osztálytalálkozón. A nő két nappal később osztotta meg a felismerhetetlenségig összevert arcáról készült képeket, ezután valóságos gyűlöletlavina indult útjára. A rendőrségi nyomozás még javában zajlik, de a főszereplők tegnap találkoztak egymással.

18 +-os!!!! Tanulságos, Mindenkinek! Sajnos az eset velem történt meg. Rendkívül sajnálom, hogy elveimmel ellentétesen...

Posted by Bernadett Orosz on Monday, November 11, 2019

Megfagyott a levegő

A súlyos testi sértéssel gyanúsított K. István ugyanis polgári pert indított Bernadett ellen, amiben ötmillió forintos sérelemdíjat követel tőle. Mindezt azért, mert a nő nyilvánosságra hozta a nevét, végzettségét, foglalkozását és rendfokozatát, amivel megsértette a személyiségi jogait. A Miskolci Törvényszéken tegnap délelőtt 10 órakor tartották a tárgyalást. Ugyan a bántalmazott nőnek és Istvánnak is lehetősége volt távolmaradni, de ők mégis megjelentek.

Orosz Bernadett: Istvánnak a pokolban a helye!

Orosz Bernadett: Istvánnak a pokolban a helye! Olvasd el a teljes történetet itt: http://www.borsonline.hu/aktualis/orosz-bernadett-istvannak-a-pokolban-a-helye-18/211343

Közzétette: Borsonline - Bors Szórakoztató Napilap – 2020. szeptember 29., kedd

Orosz Bernadett egy kötéssel az orrán már több mint félórával az épület melletti utcában állt, ahol tucatnyi támogatójával együtt molinókat tartva demonstráltak a nőket ért bántalmazások ellen. Nem sokkal később a hatgyermekes családanya a kamerák és fényképezők kereszttüzében már egyedül ült a második emeleti tárgyaló előtt, s feszülten nézett maga elé. Amikor pár perc késéssel a terembe lépett az ügyben felperes K. István, megfagyott a levegő. Abban a pár percben, amíg a sajtó munkatársai bent lehettek, a törékeny nő és a robusztus férfi egymásra sem nézett. Pedig csupán pár méterre ültek egymástól.

Ez is érdekelheti!

Orosz Bernadett támadója: Nincs szégyellnivalóm! –18+ fotó

Exkluzív interjú Orosz Bernadett támadójával – K. István: Nem emlékszem semmire, elsírtam magam a képek láttán

Orosz Bernadettet nem először akarták halálra verni - interjú

Bernadett és István néhány méterre ült egymástól. A nő rá sem nézett a férfira, nem is szóltak egymáshoz © Móricz István

Mentegeti magát

Egyszer sem tudtam ránézni. Mindez nem tudatos, hanem ösztönös reakció volt a részemről. Amikor odament a bíróhoz bemutatni az okmányait, akkor inkább kinéztem az ablakon. Látni sem akarom azok után, amit velem tett. Párszor felálltam, amikor igazságtalanságot éreztem, de egyébként egymáshoz sem szóltunk. Még mindig az az érzés van bennem, amit a megmenekülésemkor éreztem – mesélte a Borsnak a kétórás tárgyalás után Bernadett.

A bíróság előtt a párkapcsolati erőszak ellen demonstráltak © Móricz István

Nagyon megalázó volt számomra, hogy a nyilvánvalóan megtörtént dolgokat hazugságokkal próbálták palástolni és jobb színben feltüntetni. Az elkövető még mindig mentegeti magát és semmiféle megbánást nem tanúsított. A pokolban valószínűleg egy külön hely van számára – folytatta a törékeny nő.

Az orrán lévő kötés azért volt rajta, mert a veréskor darabos orrcsonttörést szenvedett, ami nem jól forrt össze. Nemrég pedig egy korrekciós beavatkozáson esett át emiatt.

Tönkre akar tenni

Az egykori alezredes az ügyvédje társaságában lépett ki a bíróság épületéből.

Az egykori alezredes ötmilliót követel személyiségi jogai megsértése miatt © Móricz István

Érzelmileg már semmi nem köt hozzá, teljesen közömbös volt számomra. Még mindig olyan dolgokat állít, ami nem valós. Nem értem, hogy miért jó ez neki. Nem értem, hogy miért akarja, hogy a családom és az egész életem tönkremenjen még jobban – nyilatkozta a Borsnak K. István, aki azt is elmondta, hogy ezúttal miért vállalta fel az arcát. – Ebben a polgári perben semmit nem követtem el, amit szégyellnem kellene – magyarázta.

A Bors idén februárban ké­szített interjút elsőként a férfi­val. Akkor leszögezte: ugyan a véralkoholszintje nem volt túl magas, de nem emlékszik semmire.

5 millió itt, 10 millió ott

A felperes, K. István azután indított személyiségi jogi pert, hogy Bernadett nyilvánosságra hozta a személyes adatait, a férfi 5 milliós sérelemdíj megfizetését követeli. Ezzel szemben Bernadett alperesként a kereset elutasítását kérte és viszontkeresetet terjesztett elő, melyben azt kérte megállapítani, hogy a férfi korábbi bántalmazó magatartásával megsértette az élet, testi épség és egészséghez fűződő személyiségi jogait. A jogsértés miatt 7,8 millió forint összegű sérelemdíj és a jogsértéssel összefüggésben felmerült 2,2 millió forint összegű kártérítés megfizetésére kérte kötelezni a férfit. A keresetek pontosítása után a bíróság a tárgyalást elhalasztotta.

Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors