Nevetve mondta az álorvos, hogy miután levágta, meg fogja enni a páciens heréit – 18+

Bestiális bűncselekménnyel vádolnak két oklahomai férfit, akik a vád szerint egy félreeső faházban illegális nemváltoztató műtétet végeztek egy férfin, pontosabban fogalmazva kasztrálták. A 28 éves áldozat a The Oklahoman cikke szerint saját akaratából egészen Virginia államból utazott az 53 éves Bob Lee Allenhez és a 42 éves Thomas Gates-hez.

A meg nem nevezett férfi állítása szerint Allen nevetve mondta neki, hogy egyébként kannibál és hogy a kétórás operáció után el fogja fogyasztani a heréit.

Ez is érdekelheti!

A rendőrök is rosszul lettek a perverz, gyermekgyilkos kannibál vallomásától
Két másik ember ölte meg a barátnőm, én csak megettem – vallotta a kannibál – 18+
Bokájánál fogfa fellógatta, majd levágta és megette randipartnere heréit a kannibál férfi
Egy kannibál gyilkos megfőzte és megette az exnője agyát és szívét

Az amerikai lapnak nyilatkozó rendőrök is megdöbbentek a történteken, és még nem találkoztak hasonló bűnténnyel pályafutásuk során. A két botcsinálta „doktorra” áldozatuk egy internetes oldalon talált rá és a férfiak azzal hirdették magukat, hogy profik és már 15 éve végeznek hasonló beavatkozásokat. Allen azt is elárulta, hogy hatan vártak a közeljövőben hasonló műtétre és az eltávolított heréket egy hűtőben tárolták, hogy később azokat el tudják fogyasztani.

A lebukás azután történt meg, hogy páciensük még a műtét másnapján is erősen vérzett és kórházi kezelésre szorult. Miközben a kórház felé tartottak, Allen megfenyegette a műtött férfit, hogy ha el merészel ájulni, akkor simán otthagyják valahol az erdőben meghalni. Ám az áldozat végül az orvosoknak elmesélte, hogy a két álsebész kannibalizmusra próbálta kényszeríteni őt.

A kórház bejelentése után a rendőrök múlt hét szerdán átkutatták az erdei házat, ahol a hűtőben és a fagyasztóban emberi heréket találtak. Allent és Gates-et több bűncselekménnyel vádolták meg, és jelenleg is előzetes letartóztatásban csücsülnek.

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors