Igaz történet: Megmentette egy 55 éves nő házasságát a koronavírus

Különös történet osztott meg a Daily Maillel egy 55 éves angol nő. A nevét eltitkolni kívánó asszony 27 éve él házasságban férjével, közös gyermekük is született, mindketten sikeresek a saját szakmájukban, azaz látszólag minden adott volt a boldog élethez. 10 évvel ezelőtt azonban elromlott valami és az asszony viszonyt kezdett egy két gyermekes apával, rendszeres légyottjaikról senki se tudott rajtuk kívül.

© pxfuel.com

Márciusban azonban elrendelték a koronavírus-járvány miatt Angliában is a kijárási tilalmat, a szállodák és egyéb vendéglótipari egységek is bezártak, így a hűtlenkedők se tudtak egymással találkozni. Az asszony kezdetben azt hitte, vége az életének, ám meglepő módon a karantén még közelebb hozta férjéhez, olyannyira, hogy titokban szakított a szeretőjével.

Vele lenni kettesben ilyen hosszú időre, mint a karantén, hatalmas lehetőség volt. Főként, hogy Meglássuk, túléljük-e egymást, Ám az összezártság meglepően pozitív hatással volt ránk. 27 éve vagyunk házasok, de ez az elmúlt pár hónap a legjobb időszak a kapcsolatunkban – mesélte az asszony.