Elromlott telefon buktatta le a pedofilt – 30 nemi erőszakkal vádolják

A telefonszervizes egyetlen pillantást vetett a készülék tartalmára, és azonnal tudta: hívnia kell a zsarukat.
A telefonszervizes egyetlen pillantást vetett a készülék tartalmára, és azonnal tudta: hívnia kell a zsarukat.

Harminc rendbeli nemi erőszakkal, valamint gyermekpornográf tartalmak birtoklásával vádolják azt a férfit, akit elromlott telefonja buktatott le. Az ohiói Portsmouth-ban élő, 37 éves Michael B. Zornes még tavasszal sétált be egy szervízbe, hogy nézzék meg a készülékét. A telefont átvevő kisasszony megvizsgálta a mobilt, ekkor talált rá az aggasztó felvételekre. Azonnal értesítette a helyi rendőrséget, akik rögtön meg is kezdték a nyomozást, majd május 29-én őrizetbe is vették a gyanúsítottat.

Ha a telefonja nem vacakol, talán még évekig nem került volna rendőrkézre a pedofil

A most benyújtott vádirat szerint Zornes 2017 óta tarthatott fenn szexuális viszonyt egy kiskorúval, akit a hatóságok később kórházba is szállítottak kivizsgálásra, valamint a gyámügyet is bevonták - írja a WSAZ amerikai hírcsatorna.

Az áldozat személyazonosságát és korát nem hozták nyilvánosságra, így pontosan azt sem tudni, hogy a pedofil milyen úton ismerkedett meg és hálózta be a fiatalt.

Ez is érdekelheti!

Nyolcéves korától élősködött saját lányán a 74 éves pedofil – teherbe is ejtette

Pornót forgatott 9 hónapos lányával a nő, akit gyerekként a saját szülei is molesztáltak

Játszótérről ragadta el a kislányt a pedofil, hogy megerőszakolja

A bíróság 9 millió dolláros óvadékot állapított meg az eset súlyát figyelembe véve. Az ügyet október közepén kezdik tárgyalni.

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors