Elárulta a dögös domina, mitől lesz igazán bizsergető a szado-mazo szex – 18+

A Mistress Iris néven ismertté vált szuperszexi fiatal lány 19 éves korától hódol a BDSM-nek, azóta pedig tökélyre fejlesztette domináns képességeit. Most megosztotta kíváncsi követőivel, mi az az öt szabály, amit mindenkinek be kell tartania ahhoz, hogy ez a fajta szexuális szerepjáték igazán élvezetes legyen minden résztvevő számára.

fedezzük fel, hogy mi indít be

Amíg nem próbálunk ki dolgokat, nem tudhatjuk, mi az amit szeretünk és mi az amit nem. Fontos, hogy nyitottak és őszinték legyünk magunkkal és a partnerünkkel egyaránt – árulta el Mistress Iris.

találjunk egy bevállalós társat

A szexuális szerepjátékok csak akkor működnek igazán jól, ha mind a két fél ugyan annyira kíváncsi és érdeklődő a dolog iránt, ezért fontos, hogy olyan partnert találjunk, akiben megbízunk és akivel teljesen összhangban vagyunk.

Mondjuk el a titkos vágyainkat

Ha őszintén eláruljuk partnerünknek, hogy mi izgat fel minket, mi az amit szívesen kipróbálnánk, és mi az amit egyáltalán nem, sokkal élvezetesebbé és izgalmasabbá tehetjük az együttlétet. Ezekkel a támpontokkal ráadásul társunknak is sokat segítünk, hogy még nagyobb örömet okozhasson.

engedjük a partnerünket kiszállni

Amikor a partnerünk kimondja a megbeszélt jelszót, ne legyünk önzők. Bármennyire is élvezzük az adott helyzetet, azonnal álljunk le, és fogadjuk el a döntését. Soha ne kényszerítsük rá társunkat valamire, amit ő nem akar, mert azzal csak rossz élményeket okozunk neki – figyelmeztetett a domina.

Törődjünk a partnerünkkel

Az együttlét után bátran beszéljék át, mi volt az amit nagyon élveztek illetve ami egyáltalán nem jött be nekik. Ezekből a tapasztalatokból tanulva a következő alkalom garantáltan még izgalmasabb lesz – mondta Mistress Iris.

(via)

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors