Jövő

Újabb elhunytat küldtek vissza az angyalok a Mennyből: fontos üzenetet kaptunk a túlvilágról

B. V.

Létrehozva: 2024.06.15.

A klinikai halált megjárt asszony jóslata ígéretes jövőt hozhat.

Meglátta a jövőt az a nő, aki életét vesztette és egy fehér, fényes figurás alak küldte őt a testébe. Julie Poole ugyanis három napot töltött állítása szerint a szellemvilágban és látta azt, mivé lesz majd az emberiség, miután egy felsőbb erő közölte vele, hogyan kellene kinézzen az elkövetkezendő pár évtized. Ezzel az üzenettel küldték őt vissza és azzal, hogy még nem érkezett el az ő ideje, az élők közül való távozásra. 

gyertya, gyász, tragédia, halál
2032-ig látta a jövőt. Fotó: @Pexels

Miután visszatért a testébe elmondta, a dolgokat egészen 2032-ig látta, amikor is az emberiség elér az aranykorba, amikor is minden hazugságnak és abúzusnak vége lesz, a korrupciónak befellegzik, senki nem fog kontrolllni semmit. 

Ez az aranykor egyenlőséget fog hozni a világba.

 - emelte ki hozzátéve, hogy azonban ez nem fog sokáig tartani.  

Nem egy Armageddonra kell majd számítani hanem arra, hogy a hatalmon lévő korrupt emberek lebuknak. Őket elfogják és kirúgják, majd tiszta szívű embereket ültetnek a helyükre. 

Julie ezen látomását azt követően "látta", hogy mindössze 21 évesen öngyilkos akart lenni, miután nem látott kiutat gyerekkori szexuális bántalmazásaiból. Nem félt a haláltól.

15 évnyi fizikai, mentális, szexuális és érzelmi bántalmazás után teljes csődtömeg voltam. 

- mesélte el azt, mi vezetett a gyógyszertúladagolásáig, ami miatt három napig eszméletlen volt. 

Ez idő alatt pedig beállt nála az a klinikai halál, amely során sok beteg lát víziókat, hallucinációkat. Úgy vélik, látták a túlvilágot, vagy egy természetfeletti lényt. Ezt az ilyen betegek nagyjából 20%-a éli át egy 2013-as kutatás szerint. Épp ezért van néha az, hogy a haldokló egy mosollyal távozik az élő világból - írja a Metro.

Van segítség!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek