Gyász

„Drága kisunokám nincs többé” - A kiskunhalasi börtön körletfelügyelője hunyt el a kisszállási balesetben

Létrehozva: 2023.12.06.

Egy kamionnal ütközött az autója, esélye sem volt a túlélésre.

Borzalmas baleset történt hétfő délután Kisszállásnál: egy személyautó egyelőre ismeretlen okból áttért a szembejövő sávba, ahol egy szerb rendszámú kamionnal karambolozott. Az ütközés akkor erejű volt, hogy az autó az árokba csapódott, a motor kiszakadt az autóból, ami a felismerhetetlenségig roncsolódott. A személyautó sofőrje a helyszínen szörnyethalt. A baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

 A kiskunhalasi börtön körletfelügyelője hunyt el a kisszállási balesetben. Fotó: Pozsgai Ákos

Körletfelügyelő volt az áldozat

A környéken hamar elterjedt a baleset híre, és az is kiderült, ki vezette a balesetben érintett személyautót. A 31 éves jánoshalmi áldozat a Kiskunhalasi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársa volt, ezt az Országos Büntetés-végrehajtási Intézet Kommunikációs Főosztályának a vezetője, Makula György bv. ezredes is megerősítette lapunknak. 

A büntetés véghajtásban dolgozók ezzel a profilképpel tisztelegnek kollégájuk emléke előtt. Fotó: Internet

A fiatal nő körletfelügyelőként dolgozott, a tragikus baleset után pedig kollégák százai cserélték le profilképüket egy szalutáló női alakra, így tisztelegve Zsanett emléke előtt, kedden pedig a baleset helyszínén rótták le kegyeletüket. „Megemlékezést tartunk szeretett kolléganőnkről a helyszínen egy mécsessel” – írták, és mindenkit arra kértek, hogy láthatósági mellényben érkezzen a búcsúzásra.

A felismerhetetlenségig roncsolódott az autó. Fotó: Pozsgai Ákos

Összeroppant a családja

A fiatal nő nagymamája egy ismerősénél adott hangot hitetlenségének. „Drága kisunokám nincs többé” – írta az idős asszony, aki a többi családtaggal együtt összeroppant a fájdalomtól. „Köszönjük, hogy éltél és minket szerettél, nem haltál meg, csak álmodni mentél. Szívünkben itt él emléked örökre, ha látni akarunk, felnézünk az égre. A csillagok közt utazol tovább, ott várj ránk, ha időnk lejár! Nyugodj békében, testvérem!” - írta Zsanett testvére.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek