Búcsú

„Az első adventi gyertya érted is ég” - balesetben halt meg a lány, szívszorító szavakkal búcsúzik Patrícia anyukája

L.A.

Létrehozva: 2023.12.05.

A család szíve teljesen összetört.

Egyetlen pillanat elég volt, hogy megtörténjen a baj, amely visszafordíthatatlan következményekkel járt egy 21 éves fiatal nő számára. Két kocsi ütközött frontálisan, a balesetben pedig egy fiatal nő életét vesztette.

Fotó: Pixabay

A 21 éves nő a rendőrség által közölt információk szerint Lég felől haladt Csallóközcsütörtök irányába, mikor egy enyhe kanyarban vélhetően megcsúszott és átrepült a szemközti sávba, ahol a frontális karambol következtében a másik jármű lerepült az útról és a tetejére borult, a nő kocsija pedig félig az úttesten maradt. 

Az elhunyt fiatal nőt Patríciának hívták és a komáromi járásbeli Ekelről származott, korábban pedig a somorjai magán hotelakadémián tanult - írja a Paraméter. Barátnője azt mondta, hogy óvatos sofőr volt, soha nem hajtott gyorsan. Azt nem tudni, hova tartott, de a legnagyobb valószínűséggel a barátjához, aki Gomba községben él.

A fiatal édesanyja szívszorító üzenetben búcsúzott a Facebookon lányától:

Az első adventi gyertya érted is ég, gyönyörű kisbogaram. Születésedtől nagyon szerettünk, te voltál a mi kis napocskánk, még ha néha borúsabb is, de soha nem felejtjük az utolsó mosolyod az autóból, amikor elindultál tőlünk. Nagyon szeretünk, az angyalok vigyázzanak rád odafent. Szívünkben örökké megőrizzük az emléked.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek