Tragédia

„Adjanak neki lázcsillapítót” – zavarták haza a kórházból a 4 éves Daniel szüleit, órákkal később meghalt

B.

Létrehozva: 2023.11.01.

A család ügyvédet fogadott, a kórház pedig vizsgálatot indított az ügyben.

Néhány órával azután, hogy harmadszor is hazaküldték a kórházból, elhunyt egy mindössze 4 éves kisfiú. A szüleinek azt mondták, hogy csak adjanak neki lázcsillapítót.

A 4 éves Danielt szülei többször is bevitték a londoni kórházba a tragédia előtti héten. Azzal küldték hazaküldték őket, hogy adjanak neki láz- és fájdalomcsillapítót. Miután utoljára, egy nap alatt kétszer jártak a kórházban, a kis Dani a gyermeksürgősségi osztályra került. Ekkorra már nagyon rossz állapotban volt, néhány órával később pedig meghalt.

Valahányszor bevittük a kórházba Danielt, az azért történt, mert úgy láttuk, hogy az állapota egyre rosszabb. Vérvizsgálatokat és röntgenfelvételeket kértünk, de úgy éreztük, nem hallgattak meg minket. Egyre jobban aggódtunk, mivel úgy tűnt, hogy a fiunk állapota egyre romlik. Amikor pedig bekerült a sürgősségi osztályra, minden olyan gyorsan történt, néhány óra múlva meghalt

 – idézi a Mirror a gyászoló szülők szavait.

A pár először a tragédia előtt egy héttel vitte be a kórházba Danielt, de pár órával később hazaküldték a őket. Később a kisfiú légzése miatt tértek vissza, de másnap szintén kiengedték a gyermeket, és azt mondták a szülőknek, hogy adjanak neki láz- és fájdalomcsillapítót. Harmadszor azért mentek be, mert Daniel már enni sem evett, de ugyanazt a tanácsot kapták, és még egyszer hazaküldték őket. Még aznap visszatértek, a gyermeket befektették a kórházba, de órákkal később, másnap hajnalban elhunyt.

A család ügyvédet fogadott, a kórház pedig vizsgálatot indított az ügyben, amely jelenleg is folyamatban van.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek