Betegség

Mennyországból a pokolba: esküvőjük után derült ki a fiatal párról, hogy halálos betegek

H.A.

Létrehozva: 2023.09.15.

Pár hónappal az esküvőjük után érkezett a diagnózis.

Életük legboldogabb napját a létező legszörnyűbb hír követte: egy fiatal házaspár, az amerikai Shane és Morgan Gray pár hónappal ezelőtt kötötte össze az életét, nem sokkal később pedig már mindketten azért küzdöttek, hogy közös életük ne érjen tragikusan hamar véget.

A fiatal pár mindkét tagja komoly betegséggel nézett farkasszemet  Fotó: GOFUNDME

A fiatal férjet nem sokkal az esküvő után diagnosztizálták hererákkal, amely addigra már a nyirokcsomóira is átterjedt. Műtéten kellett átesnie, 21 kemoterápiás infúzióval, annak érdekében, hogy leküzdje a betegséget. Négy hónappal később az orvosok már bíztató hírekkel álltak elő, ám az öröm nem tartott sokáig: a feleség, Morgan ezután kapta meg a diagnózist arról, hogy háromszorosan negatív emlőrákja van. Az újabb csapás nagyon megviselte a családot, akik éppen csak kilábaltak a korábbi sokkból, amit a férj betegsége okozott. Morgan időközben emlőeltávolításon esett át, valamint megkezdte nyolc kemoinfúziója közül az elsőt.

A fiatal pár kezelési költségeinek támogatására – akik az esküvőt követően egyébként sem voltak különösebben kedvező anyagi helyzetben – egy barátjuk online adománygyűjtésbe kezdett. Mindamellett, hogy már 20 000 dollár (több, mint 7 millió magyar forint) hozzájárulás érkezett, rengeteg kedves gondolattal is igyekeztek támogatni Grayéket az emberek ebben a nehéz helyzetben.

Fogjátok szorosan egymás kezét, és imádkozom, hogy a további életeteket áldás kísérje!

– idézte az egyik üzenetből a LADbible.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek