Barátság

Nem hiszed el, mit művelnek az állataid, amíg Te nem vagy otthon

B.V.

Létrehozva: 2023.08.19.

Rejtett kamerával járt utána a gazdi, hogy mit csinálnak otthon az állatai.

A kutyák és macskák nem arról híresek, hogy jó kijönnének egymással, kezdi a Mirror cikke. Az Instagramra feltöltött fotó, melyet a névtelen állattartó töltött fel azonban ennek pont az ellenkezőjéről árulkodik. A @ginger_cat_and_vizlas néven található felhasználó egy nagyon aranyos fotót töltött fel, amin az látható, hogy kutyája és macskája legjobb barátok

kutya és macska, barátság, kutya, macska
Ez a két faj nem midig jön ki jól egymással. Fotó: Pexels.com

A „biztonsági rendszert” azért rakta fel, mert Joule névre hallgató kutyája sokszor szorong és félt, hogy mi van vele, amikor ő nincs otthon. Mikor azonban először nézett fel távolról a kamerákra meglepődve látta, hogy kutyája a kanapén fekszik, és Kelvin névre hallgató macskájával összebújnak. A fotón látható a háttérben még egy fekete macska, aki Nerien névre hallgat. Ő inkább nem vett részt az ölelkezésben. 

A DailyStarnak tett interjújában az állattartó elmondta, hogy szerinte Kelvin sokat segít Joule-nak leküzdeni a szorongását, mikor egyedül maradnak otthon. 

Kelvin mindig is barátságos volt a kutyákkal, csak nem tudtam, hogy ilyen mértéig.

- emelte ki. 

Instagramján azóta több képet is megosztott a kutya és a macska barátságról, amiért sok felhasználó oda meg vissza van. Az első, 2020-ban feltöltött videó óta több, mint 91 ezer követőt szerzett ez a különleges kapcsolat Joule és Kelvin között. A feltöltött anyagoknál olvashatók olyan komment is, ami szerint ennek a két állatnak a kapcsolata mindent megmagyaráz. 

Tiszta szeretet és odaadás. Ezért szeretem jobban az állatokat, mint az embereket. Őszinte, tiszta szeretet.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek