Tragédia

Napokig küzdöttek az életéért: a másik kislány is belehalt a tragikus autóbalesetbe

LA

Létrehozva: 2023.07.11.

Tragikus fejleményekről számoltak be az angyali kislány szülei.

Mint megírtuk, egy Land Rover nagy sebességgel behajtott egy iskola udvarára, majd nagy erővel belecsapódott az épületbe. Az első információk szerint a balesetben, amely a délnyugat-londoni Wimbledon kerület egyik leányiskolájában történt, hét gyermek és két felnőtt sérült meg. Később arról adtak tájékoztatást, hogy a sérültek közül egy kislány meghalt.

gyertya, gyász
Fotó: Pexels

Most újabb sokkoló hír érkezett: egy másik kislány is életét vesztette, néhány nappal a tragikus baleset után - írja a Mirror. A 8 éves Nuria Sajjad halálát a rendőrség erősítette meg.

 

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy 2023. július 9-én, vasárnap elhunyt szeretett Nuriánk. Nuria volt életünk fénye. Megtestesítette az igazi örömöt, a kedvességet és a nagylelkűséget, és mindenki szerette

 

- nyilatkozta a család.

Szeretnénk megköszönni a mentők erőfeszítéseit, a Szent György Kórház rendkívüli személyzetének, és mindenkinek, aki Nuriának próbált segíteni. Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket ebben a nehéz időszakban.

A tragédiát követően többen, köztük több gyermek továbbra is kórházban van. A rendőrség nem terrorcselekményként kezeli az incidenst.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek