Tragédia

Sikoltoztak a busz utasai: halálra gázoltak egy 12 éves kisfiút

P. E.

Létrehozva: 2023.06.30.

A 12 éves fiú egy elektromos rollerrel közlekedett, amikor a tragédia történt.

Egy 12 éves, elektromos rollerrel közlekedő fiú meghalt, miután egy gyalogossal ütközött, és a szembejövő busz útjába esett. A busz utasai sikoltozni kezdtek, hogy azonnal álljanak meg, ám ez a gyereken már nem segített.

Fotó: Pixabay

Mustafa Nadeem az e-robogóval egy járdán, egy átkelőhely közelében közlekedett, amikor Bordesley Greenben ütközött egy gyalogossal, aki a B4128-as autóbuszról szállt le.

Paul Hughes nyomozó őrmester, a West Midlands-i rendőrségtől a birminghami és a solihulli halottkém meghallgatásán elmondta, hogy a busz és fiú is jóval a megengedett sebesség alatt haladt. A buszsofőr azt mondta, 8 mérföld/órás sebességgel haladtak – közölték a vizsgálaton.

A szemtanúk látták, ahogy Mustafa véletlenül nekiment egy gyalogos könyökének, ettől elveszítette az egyensúlyát és a busz alá sodródott. A buszon ülők azonnal kiabálni kezdtek, hogy állítsák meg a buszt.

Adrian Warfield professzor elmondta, hogy a fiatalon digitális kórbonctani vizsgálatot végeztek, amelyről kiderült, hogy tompa mellkasi traumát, felső végtagtörést, valamint általános zúzódásokat, horzsolásokat és sebeket szenvedett. A halál okát „többszörös sérülésként” tartják nyilván.

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek