Gyász

„Jól vagyok” – mondta a 19 éves nő, majd zuhanyzás közben elhunyt

K.C.

Létrehozva: 2023.05.06.

Módosítva: 2023.05.12.

Épp azon a napon vesztette életét, amikor beteljesült az egyik álma. Az orvosok sem tudják, miért kellett távoznia.

A Durham University elsőéves hallgatója, a 19 éves Rhea Horing április végén Párizsba utazott, hogy meglátogassa nagynénjét.

gyertya, gyász, elhunyt, meghalt, haláleset, baleset,
Képünk illusztráció / Fotó: Pixabay.com

Az üzleti, menedzsment és marketing szakos hallgató biciklivel járta be a francia fővárost. Élete egyik legemlékezetesebb napját élte meg, ami sajnos tragédiával végződött…

Már lefekvéshez készülődtek, amikor nagynénjének feltűnt, hogy Rhea túl sokáig időzött a zuhany alatt.

- Már elég régóta ott volt, ezért a nénikéje bekopogott, hogy megkérdezze: „Minden rendben van, kijössz?” Rhea pedig azt mondta: „Igen, igen, már megyek is kifelé. Jól vagyok” Ekkor egy csattanást hallott… - mesélte Polly Townhill, Rhea édesanyjának legjobb barátnője, aki kizárólag a Mirrornak nyilatkozott.

A nagynéni szinte azonnal riasztotta a mentősöket, akik minden erőfeszítésük ellenére sem tudták megmenteni a fiatal nőt. Rhea halálának oka egyelőre ismeretlen, annyi bizonyos, hogy a szíve megszűnt tovább dobogni. Szerettei szerint nem volt semmilyen betegsége, és a család kortörténetében nem bukkant fel korábban szívelégtelenség.

- Annyi terve, álma és törekvése volt, ő volt a mi fényesen ragyogó csillagunk. Még be sem fejezte az első évét az egyetemen, amit nagyon szeretett. Az egyetlen vigaszunk az, hogy nagyon boldog volt, amiért láthatta Párizst - búcsúzott tőle az édesanyja.

A családot újabb lesújtó csapás érte, ugyanis csak a jövő héten esedékes boncolás után vihetik haza Rhea testét, hogy örök nyugalomra helyezzék. Pedig édesanyja mindennél jobban szeretni még egyszer utoljára látni.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek