Háború

Itt a videó: Karácsony Gergely belemondja a kamerába, hogy szerinte háborúban állunk

Létrehozva: 2023.05.30.

Módosítva: 2023.05.30.

Egyértelműen elkötelezte magát a háború mellett Budapest főpolgármestere.

A baloldal egyértelműen elkötelezte magát a háború mellett - mintha direkt bele akarnák sodorni Magyarországot az ukrán-orosz katonai konfliktusba. A napokban Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere beszélt erről az ATV-nek. Nyíltan kijelentette, hogy "Magyarország háborúban áll" Oroszországgal. És, hogy nem csak véletlen elszólásról van szó, jelzi, hogy még a riportert is kijavította: amikor az visszakérdezett, hogy "mi nem állunk háborúban senkivel", gyorsan rávágta, hogy de, dehogynem!

KARÁCSONY Gergely; Balázs Péter; GYURCSÁNY Ferenc
Karácsony valószínűleg Gyurcsány Ferenc utasítását teljesíti Fotó: Balogh Zoltán / MTI

A főpolgármester, ahelyett, hogy az általa csődbe juttatott Budapest gondjaival foglalkozna, ahol megszorító csomagot vezet be (mint ő maga mondta, "Nem tudom, hogy fog engem pénzügyileg túlélni a város"...), inkább felelőtlen és életveszélyes kijelentéseket tesz.

Nyilván a főnöke, Gyurcsány Ferenc parancsára - hiszen a DK-s voksok nélkül Karácsony semmit sem tehet Budapesten. Márpedig Gyurcsány megmondta, hogy Karácsonynak harciasabbnak kell lennie - de úgy látszik, nem csak a kormány ellen... Életveszélyes, hogy a háborúskodó baloldal az országot is belerángatná akár az igazi háborúba is.

Nagy baj, hogy Karácsony Gergely rengeteg, éves szinten félmilliárdba kerülő tanácsadója csupán ennyit tud tanácsolni: a főpolgármester ahelyett, hogy a város ügyeivel, a leszerelt 3000 szemeteskuka pótlásával, az el nem készülő beruházásokkal foglalkozna, inkább háborúba sodorná az országot...

Íme a megdöbbentő videó, ahol Karácsony Gergely belemondja a kamerába, hogy szerinte bizony háborúban állunk Oroszországgal...

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek