Betörés

Elásott holttestet találtak a rendőrök a Duna-parton

sv

Létrehozva: 2023.05.02.

A helyieket megdöbbentette az eset, hiszen ez egy békés, nyugodt település.

Cseklészen, Szlovákia szenci járásában döbbenetes dologra lett figyelmes néhány kutyasétáltató. Éppen a Kis-Dunánál játszottak az ebekkel, amikor egy elásott hulla kiálló testrészeire lettek figyelmesek. Azonnal hívták a rendőrséget, mostanra pedig kiderültek a részletek. 

A kép illusztráció. Fotó: Zantleitner Ingrid / Komárom-Esztergom Megyei 24 Óra

A rendőrség azonnal a helyszínre érkezett, és rögtön meg is kezdték a nyomozást. Három hónapnak kellett eltelnie, hogy a hatóság emberei a nyilvánosságra hozzák, mi is történt valójában. Az eset egész Cseklészt megdöbbentette, hiszen közösségükben nem gyakori az erőszak. 

A Paraméter információi szerint az áldozat egy 41 éves férfi, a gyanúsított pedig egy 31 éves férfi. A nyomozás eredményei arra mutatnak, hogy február 17-én a két férfi összeveszett, a verbális konfliktus pedig tettelegességig fajult. A vádlott arcon ütötte az áldozatot, mire az eszméletét vesztette és elesett. Később magához tért és mindketten a Dunához mentek, ugyanakkor az áldozat ismét eszméletét vesztette és a Kis-Duna vizébe esett. A fiatalabb férfi megrémült, és egy gödörbe tette a testet, majd átöltözött, és elhagyta a helyszínt.

A következő napon azonban visszatért, áldozata ekkorra nem volt életben. Ezért áthelyezte a testet egy másik gödörbe, és elásta. A rendőrségi szóvivő szerint a boncolásból egyértelműen kiderült, hogy a 41 éves férfi halálát az ütés következtében bekövetkezett fejsérülés okozta. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek