Aktuális

Elaludt a sofőr a volánnál Egyházashollóson: ilyen állapotban van most

Létrehozva: 2023.05.10.

A Skoda sofőrje elaludt a volánnál, és egyenesen egy háznak rohant. Egy fa azonban felfogta a végzetes csattanást. Kiderült, ez már nem az első hasonló eset ugyanott.

A hófehér Skodát vezető férfi a 8-as főúton haladt a kocsijával, és már éppen Egyházashollós belterületén járt, amikor egyik pillanatról a másikra elaludt a volánnál. 

A tragédiát egy fa gátolta meg, azonban az autó vélhetően totálkárosra tört - Fotó: Pexels (illusztráció)

A kocsi először a másik oldalra sodródott át, majd letért az útról és egyenesen az egyik ház előtti árok betonpadkának, majd egy fának ütközött. 

A kocsi így is alaposan összeroncsolódott, azonban csodával határos módon az álomittas sofőr végül sértetlenül szállt ki a totálkáros járgányból. 

Pedig kis híján a háznak is nekiszaladt, az, hogy végül ez mégsem történt meg, illetve az eset nem végződött tragédiával, egy szerencsés körülménynek köszönhető: a 112 Press úgy tudja, hogy egy, a ház elé ültetett fa megfogta a száguldó Skodát, ami így még a kerítést sem döntötte ki, és az ottani gázcsőnek sem ütközött neki. 

A lap úgy tudja, hogy a biztonsági övnek hála, a sofőr saját lábán, könnyű sérülésekkel szállt ki az autóból, információik szerint a hatóságok kiérkezésekor már a kocsi mellett sétálgatott. Arra azonban, hogy mi történt, nem emlékezett.

A ház tulaja később elárulta, hogy korántsem ez volt az első eset a háza táján. 

Korábban ugyanis kísértetiesen hasonló baleset történt: egy autós szintén lesodródott az útról és a házfalnak rohant, azonban a korábban itt álló fa felfogta, ezután ültették a mostani esetben is védelmező növényt. 

Könnyű sérülései ellenére a férfit az eset után a Markusovszky kórháza szállították megfigyelésre. A helyiek közül többen látták a roncsot és egy emberként azt mondták: a ház tulajának és a sofőrnek is szerencséje volt: 

Valószínűleg nem ment gyorsan, de a betonpadka teljesen szétkapta az autó elejét. Szerencséje volt, mert akár csúnyán meg is sérülhetett volna. Meg az sem lett volna jó, ha lebontja a kerítést. Nagy szolgálatot tett az a fa

 - sommázták lapunknak. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek