Gyilkosság

Megrázó: Ezt suttogta a 4 diák meggyilkolásával gyanúsított férfi a tárgyaláson

LA

Létrehozva: 2023.01.15.

Súlyos bűncselekménnyel gyanúsítják, ő mégis vallja, hogy ártatlan.

Brian Kohberger minap egy pennsylvaniai bíróságon jelent meg a tárgyalásán az Idaho Egyetem négy diákjának meggyilkolásának ügyében.

A gyanúsítottat vissza fogják szállítani Idahoba. / Fotó: YouTube

A 28 éves Kohbergert pénteken kora reggel tartóztatták le, gyilkossággal és betöréssel vádolják. A CrimeOnline szerint Kohbeger doktorandusz és tanársegéd a Washingtoni Állami Egyetem Büntetőjogi és Kriminológiai Tanszékén. A négy fiatal, azaz a 20 éves Ethan Chapin, a 21 éves Madison Mogen, a 20 éves Xana Kernodle, és a 21 éves Kaylee Goncalves meggyilkolásával gyanúsítják. Az áldozatokat az egyetemen kívül, egy bérelt lakásban késelték halálra az iskola közelében – írja a portál.

A meghallgatás során Kohberger aláírta a papírokat, amellyel elfogadta, hogy visszaszállítják Idahóba, ahol majd végül vádat emelnek ellene. A bíró szerint a vádlott 10 napon belül visszatér Idahoba. A kiadatás bevett szokás, ha a bűncselekmény elkövetésével gyanúsított személyt egy másik államban tartóztatnak le – ekkor visszaszállíthatják abba az államba, ahol a bűncselekmény történt.

Kohberger, aki állítólag a tárgyalás végén a családja szemébe nézett, azt suttogta:

Szeretlek.

 

Ezután elhagyta a tárgyalótermet. A bírónak azt mondta, hogy nem szed semmilyen gyógyszert, és teljesen tudatában van annak, hogy mit jelent a kiadatása. Az ügyvédje egyébként korábban elárulta, hogy a férfi alig várja, hogy felmentesék, és be akarja bizonyítani ártatlanságát.

Kohberger alig várja, hogy felmentés alá kerüljön a vádak alól, és reméli, hogy a lehető leghamarabb megoldják a gyilkosságot és megtalálják a valódi tettest. Biztos benne, hogy fel fogják menteni.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek