A mézben az egyik legjobb, hogy tulajdonképpen sosem romlik meg. Ezzel együtt viszont idővel fizikai és kémiai változásokon is átmegy, gyengébb lesz az aromája, veszít az ízéből, színe besötétedik. Mutatjuk mire érdemes figyelni a tárolásnál.
Fotó: Pixabay
Ha már kikristályosodott
Ha azt látod, hogy az üvegben a méz kristályossá vált, az nem jelenti, hogy megromlott. Semmiféle minőségi változás nem történt csupán a magas szőlőcukor tartalomnak köszönhetően kristályosodnak ki.
Ha a méznek erjedt szaga van hab vagy rózsaszín folyadék van a tetején, akkor viszont dobd ki.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.