Gyilkosság

Dermesztő utolsó üzenetet küldött az asszony, aki végzett a családjával

Létrehozva: 2022.08.26.

A 31 éves nő a nővére miatt állt bosszút, majd öngyilkos lett.

Egy nő, aki agyonlőtte az apját, a sógorát és a sógora apját, dermesztő üzenetet osztott meg, mielőtt bosszúálló gyilkosságot - majd öngyilkosságot - hajtott végre. A 31 éves Khosay Sharifi a közösségi médiában felfedte, hogyan bántalmazták nővérét.

"Néhány hónappal ezelőtt megtudtam, hogy a nővéremet 14 éve bántalmazza a férje (az első találkozásuk óta). Fojtogatja, pofon vágja, rúgja, ordít vele, sőt, fél évvel ezelőtt már ököllel is megütötte az arcát. A szüleim és a férje szülei is tudtak az egészről, de azt hajtogatták, felejtse el, nem válhat el, mert mit mondanának az emberek, és őt hibáztatták, amiért a férje veri" - írta a Facebookon közzétett posztjában, majd a nővéréhez fordult: "Remélem, elkezdesz gyógyulni, és megtanítod a lányaidnak, hogy a bántalmazás nem helyes, mivel ők is látták, hogy pofont vágott. Megkérdeztem, mit éreznek ezzel kapcsolatban, és azt mondták, félnek, és nem tudják, mit tegyenek". 

Sharifi megvádolta azzal az apját, hogy bántalmazta az édesanyjukat, és ezért nem tudta az anyjuk megvédeni a lányát.

A nő először a sógorával és annak apjával végzett, majd autóba ült, megkereste az apját és a kocsijában ülve lelőtte. Majd elhajtott a helyszínről és önmagával is végzett egy parkolóban Lynnben (Egyesült Államok, Massachusetts állam).

A nyomozók előzetesen úgy vélik, Sharifi ki akarta "szabadítani" nővérét a bántalmazó házasságából.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek