Vicces

Megdöbbentő látvánnyal szembesültek a lakberendezési áruház vásárlói

Létrehozva: 2022.06.15.

A kiállított wc-n végezte el a nagydolgát egy kisfiú a lakberendezési áruházban.

Teljesen átlagos napnak indult  Azzy Akhtar és párja, Carline számára. A szülők felpakolták három gyermeküket és közösen ellátogattak egy angliai lakberendezési áruházában, hogy ruhaszárítót keressenek, amikor a 4 éves fiúkat, Jacobot egy pillanatra szem elől tévesztették, ez azonban elég volt neki, hogy egy kisebb felfordulást okozzon.

A kicsire rájött a szapora, így valóra váltotta minden szülő félelmét, aki elviszi gyermekét egy lakberendezési áruházba. Mire a szülők megtalálták a kicsiket a kisfiú boldogan letolt nadrággal trónolt az egyik kiállított wc-csészén. 

A szülők először nagyon szégyellték magukat, azonban ott lévő eladó szerencsére nem vette túl komolyan a helyzetet, sőt, a nevetést is alig bírta abbahagyni. A szülőknek csak annyit mondott, hogy ne hibáztassák a gyereket.

Kiszaladtam a kocsiba nedves törlőkendőért, mire visszaértem, Jacob még midig ott ült, a férjem pedig nem tudta mi tévő legyen - nyilatkozta az édesanya. 

Az édesapának ezután egyetlen lehetősége maradt: ki kellett takarítania a mintadarabot, a felvétel azóta pedig vírusként terjed az interneten. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek