Gyász

„Nem kaphatjuk már vissza” – Kiengedték a kórházból az 5 éves kisfiút, két órával később meghalt

Bors

Létrehozva: 2022.05.29.

Felfoghatatlan fájdalmat él át a kisgyermek gyászoló családja. Rejtély, miért kellett elveszíteniük a fiút, ezért válaszokat követelnek.

Forrás: Twitter

Napok óta gyomorfájdalmak gyötörték az ötéves kisfiút, amikor családja úgy döntött, kórházba viszi. Négy órát töltöttek a sürgősségi osztályon, miközben a gyermek folyamatosan hányt. Este tíz órakor ennek ellenére hirtelen úgy döntöttek az orvosok, hogy hazaengedik, hiába mondta a családja, hogy még mindig fájdalmak kínozzák az ausztrál fiúcskát. Két órával később Hiyaan Kapil queenslandi otthonában összeesett.

A család és a barátok megdöbbentek a hirtelen haláleset miatt: a kisfiú aktív volt és nem voltak egészségügyi problémái. Érthető módon szeretteit felzaklatta a felfoghatatlan tragédia, és tudni szeretnék, miért küldték haza az orvosok fiukat. 

– Tudni akarjuk, mi történt, ez az egyetlen fontos kérdés. Nem akarunk hibáztatni senkit, nem akarunk követelni semmit… nincs rá szükségünk, mert nem kaphatjuk már vissza. Az egyetlen fontos dolog, amit elvesztettünk. Ő nincs már velünk – mondta a Daily Mailnek Rajbir Gill, a család barátja.

A rendőrség az eset kapcsán a szülőket is és a kórház szakembereit is ki fogja hallgatni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek