Szívszorító

Nyilvánosságra hozták: Így búcsúztatta fia a New Yorkban meggyilkolt magyar édesanyát

2022. május 18. szerda 06:00

Szeretője, David Bonola 58 késszúrással végzett a magyar családanyával, G. Orsolyával, akinek a holttestét végül egy sporttáskában rejtette el.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, kegyetlenül kivégeztek egy magyar családanyát április közepén New Yorkban. Az 51 éves G. Orsolya holttestére április 16-án találtak rá egy véres sporttáskában. A rendőrségnek azóta sikerült azonosítania, és elfognia a nő gyilkosát, a 44 éves David Bonolát, aki Orsolya szeretője volt.

Gyászszertartáson emlékeztek meg az április 16-án meggyilkolt édesanyáról. A Forest Hills-i közösségi házban tartott megemlékezésen megszólalt az áldozat férje és a házaspár idősebbik fia is.

„Orsolya, milyen gyönyörű név sokan így reagáltak, amikor először találkoztak a feleségemmel, bár csak kevesen tudták helyesen kiejteni a nevét” – mondta az áldozat férje, Howard Klein.

A házaspár 1994-ben Budapesten ismerkedett meg egymással egy karácsonyi ünnepségen. Hamar egymásba szerettek, több hónapig váltottak szerelmes leveleket, majd pár hétre Thaiföldre is elutaztak. Orsolya ezután New Yorkban keresett munkát és össze is költözött Kleinnel, ami kezdetben csak ideiglenes volt.

„Azt mondtam neki, hogy nyugodtan maradjon nálam. Nem számítottam arra, hogy elhelyezkedik az új munkahelyén és hat hónap múlva ki is költözik, hogy barátokat szerezzen magának. Fél év elteltével kijelentettem, hogy szeretem és nem akarom, hogy elköltözzön” – emlékezett vissza a férfi. 

A házaspár idősebb fia szintén felszólalt:

„Amikor az anyukámra gondolok, mindig eszembe jut, mennyi energiát fektetett a nevelésünkbe. Mindenki, aki ismerte, azt mondja, hogy a tetteiben és a megnyilvánulásaiban is tükröződött az irántunk érzett szeretete” – mondta a fiú, aki idén érettségizik.

Mark Kaiserman a Forest Hills-i reformtemplom rabbija elmondta, hogy az áldozat temetési szertartást néhány héttel ezelőtt megtartották, a hamvakat pedig a család Magyarországon tartózkodó tagjai és a kinti rokonok egy helyi szertartás keretében helyezik majd örök nyugalomra - írta a New York Post.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Lebukott a válogatott focista, nemi erőszak miatt tartóztatták le

borsonline.hu

Megfagyott a levegő a szülőszobában, az orvosok sem hittek a szemüknek

hirtv.hu

Holtan találták meg a múlt héten eltűnt ismert séfet

ripost.hu

Azt pletykálják, valami nagy baj lehet Vitray Tamással: Kiderült az igazság!

origo.hu

Szabó Zsófi kézen állva próbált terpeszteni, de nem sikerült valami jól - videó

astronet.hu

A Mars a Bika jegyébe lép, és segít megvalósítani az álmainkat

life.hu

Cikluszavar: ilyenkor kell orvoshoz fordulni

borsonline.hu

Gyász: Váratlanul meghalt Járosi Tamás, három gyermeket hagyott hátra

mindmegette.hu

Ha ilyet vettél meg ne edd! Szívritmuszavart okozhat ez a chips

További cikkek

Menekültügy

Fokozódik a nyomás a határon: a háború miatt súlyos a válság, naponta tízezer menekült érkezik

Baleset

Sokkoló helyszíni fotó érkezett a várdombi tragédiáról