Drámai

Nagyszüleinek kell felnevelni az árván maradt kislányt, akinek a szeme láttára ölték meg édesanyját

Létrehozva: 2022.05.21.

Egy éve történt a szörnyű gyilkosság. Kiderült, a kislány apja végzett az édesanyjával. Most az anya nagyszülei szólaltak meg.

Forrás: Instagram

Anyai nagyszülei nevelik azt a kislányt, aki tavaly lett árva egy szörnyű gyilkosság miatt. A most két éves Lydiát néhai anyukája, Caroline szülei vették gyámság alá.

A kislányon egyáltalán nem látszik az a gyötrelem és szomorúság, ami nagyszülei lelkébe költözött, amikor megtudták: lányukat tragikusan fiatalon megölték. A nő férje, Babis elképesztő módon betörést rendezett meg, hogy idegenekre fogja felesége halálát. Ám a temetés után a rendőrség nyomozásának hála, kiderült a szörnyű igazság: a 34 éves Babis Anagnostopoulos végzett kegyetlenül az akkor még mindig csak 19 éves Caroline Crouch-csal. Megkínozta, majd megfojtotta a gyönyörű nőt, mindezt a 11 hónapos kislányuk szeme láttára.

A férfit a napokban a görög bíróság 27 év börtönre ítélte. Ennek kapcsán szólaltatta meg a DailyMail Lydia nagypapáját, David Crouchot. A 79 éves férfi megdöbbentő őszinteséggel vallott mindennapjaikról, és érzéseikről.

– Az unokánk az egyetlen, ami éltet minket a feleségemmel, Susannel. Ha ő nincs, üres és sivár lenne a jövőnk, nem lenne miért élnünk – mondta David, akit kisunokája görögösen "Papoo"-nak szólít.

– Sovány vigasz, hogy a lányom gyilkosát Görögország legkegyetlenebb börtönébe helyezték el, gyilkosok és perverzek közé – folytatta a nagyapa, aki feleségével arra készül, hogy végleg kitöröljék a kislány életéből édesapját, Babist. Azt tervezik, hogy megváltoztatják unokájuk vezetéknevét. A nagyszülők ugyanakkor azzal is tisztában vannak: egy nap elő kell állniuk a teljes igazsággal.

Egyszer majd meg fogja kérdezni Lydia, hogy hol van az anyukája, és akkor el kell mondanunk neki az igazat. Ez az a nap, amitől rettegek

– mondta Crouch. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek