Dráma

Drámai pillanatok: kimásztak a harmadik emeleti ablakon a 2 és 5 éves testvérek - videó

Bors

Létrehozva: 2022.02.20.

A két kislány életét egy gyors észjárású járőr és egy hős szomszéd mentette meg. A gyerekek anyja mindeközben a hentesnél vásárolt.

Két hős férfinak köszönhetik a gyerekek az életüket

Forrás: YouTube

Életveszélybe került egy öt és egy két éves kislány, miután az édesanyjuk egyedül hagyta őket. Csupán pillanatokon múlt, hogy ne történjen tragédia…

A Dél-Afrikában élő édesanya lefektette kislányait, majd miután meggyőződött arról, hogy elaludtak lement a henteshez, hogy húst vegyen. A két kisgyermek még azelőtt felkelt, hogy anyukájuk hazaért volna. Miután rájöttek, hogy egyedül vannak, kimásztak a nyitott ablakon.

A többemeletes ház oldalán csimpaszkodó kicsik alatt hatalmas tömeg gyűlt össze, amit a 33 éves Tebogo Mailula őrmester szúrt ki járőrözés közben. Azonnal tudta, hogy cselekednie kell, különben elveszítheti családja a kislányokat. 

Rajta kívül mások is megpróbáltak segíteni a bajba jutott gyerkőcökön. Egy alacsonyabban lakó szomszéd megpróbálta elérni a kinti párkányon rekedt nővéreket, de sajnos nem érte el őket. Egy segítőkész helyi lakos pedig egy utcai oszlopra is felmászott, hogy segítsen és megnyugtassa a lányokat.

Mindeközben Mailula nem habozott és felment a harmadik emeleti lakáshoz, aminek sajnos zárva találta az ajtaját. Azonnal riasztotta a gondnokot, akivel kinyittatta a bejárati ajtót, hogy elérhessék a lányokat.

Az édesanya meglepődött, amikor hazatérve rendőröket látott a lakásánál. Ám miután megtudta, mi történt, hálás volt a hős járőrök gyors közbeavatkozásáért.

(VIA)

 

Ez is érdekelhet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/77QRqHkkmmuF0DtZdXHGjDbLVd1Rdd15Zl1PLKolGu0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzY4NGFhYTc5ZTZlMjQ5Nzg5NGIzZjUzYTcwYjNlYjE5.jpg
Gyász

„Zsuzsi volt a legkiválóbb tanítványom” – egyetemi évek vártak a bakancslistás lányra

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/y-hkqrD9dfxH2X-iPEDLAF9i6gfpXCOX-pjYpdmstVQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2UxMjg3YmU3YzY3OTQ5ZDNiOGRkMThjNmNjNGUxMjI4.jpg
Patkánytámadás

Dráma Ócsán: Ijesztő elváltozást találtak a patkány által megharapott kisbaba szervezetében