Tragédia

Megszerezte a Bors a gyilkos anya levelét az olasz börtönből: Alex, bárcsak láthatnálak még egyszer!

Kóré Károly

Létrehozva: 2021.12.18.

Halott kisfia bocsánatáért esdekel, és ígéri, hogy hamarosan utánamegy a gyermekgyilkos anya. B. Katalin még ősz elején vitte magával Olaszországba a kétéves Alexet, miután a bíróság ideiglenesen az apánál helyezte el. A nő végül több késszúrással végzett a picivel. A Bors megszerezte az egykori pornószínésznő családjához írt, fájdalommal teli levelét.

Halott gyermekéhez írt levelet az őt meggyilkoló B. Katalin, majd feladta azt a Budapesten élő édesapja, B. György címére. Ez volt az utolsó postai küldemény, melyben az aggódó férfi hírt kapott az ítéletre váró lányáról. A nyugdíjas azóta is többször megkísérelte felvenni a kapcsolatot a gyermekével, egyelőre hiába.

Drámai sorokban emlékezik kisfiára börtönben írt levelében a gyilkos édesanya

 

 A megtört szülő: bármit is tett, szeretem!

- Mégis mit írhatnék a lányomnak a történtek után? Csak arról biztosítottam, hogy bármit is tett, szeretem, hiszen én nemzettem. Szeretném még látni az életben. Talán neki van a legnagyobb szüksége a támogatásra, de hiába. Hetek óta egyetlen levelemre sem kaptam választ, pedig többször is küldtem neki ajánlottan, elsőbbségivel, amint megjött a nyugdíjam – csuklott el György hangja.

 

Számomra nincs feltámadás

A férfi szerint nem csak a lánya hibás a tragédiában. Mint a Bors megírta, Katalin kapcsolata még azelőtt megromlott az élettársával, hogy világra hozta közös gyermeküket. Alex megszületése után a felek harcolni kezdtek a kisfiú felügyeleti jogáért. A bíróság aztán ideiglenesen Norbertnél helyezte el, ám az anya Olaszországba vitte, ahol végül több késszúrással megölte. A halott gyermekről még fotókat is küldött néhány családtagnak, majd az élettelen testet egy élelmiszerüzlet pénztári futószalagjára fektette. György meggyőződése, hogy Katalin azért végzett a kisfiával, hogy megvédje az apjától.

- Én ezt az embert elfogom! Már 75 vagyok, engem semmi nem érdekel. Nem tudnak annyira ítélni, hogy agyon ne verjem. Mi van nekem hátra? Semmi! Számomra nincs feltámadás! Nem tudom, hogy valaha is hittem-e, de a lényeg, hogy ma már úgy vélem, nincs túlvilág.

- 1968-ban olimpiai kerettag voltam a bokszban. Megnézheti bárki bármikor, tudható, hogy komoly ember vagyok – gondolkodott hangosan György, aki retteg attól, hogy lánya eldobja az életét. Félelmét erősíti Katalin néhány sora, melyet Alex nagyapja a Borsnak is megmutatott:

„Alex, Anya kicsi fia! Bárcsak láthatnálak még egyszer! Nagyon hiányzol, kiskirályfi! Édes kicsi életem, mindennap veled vagyok! Bocsáss meg, ne haragudj, kicsim! Nem foglak többé elhagyni, megyek hozzád, ígérem, és még boldogabbak leszünk ketten. Vigyázz magadra addig!” - fogalmazott Katalin, miközben azt is kifejtette, hogy a kisfiú már kiválóan ismerte a színeket és először 10-ig, majd 18-ig is megtanult számolni. A levélből kiderült, hogy Alex szeretett magasra mászni, az anyja pedig utána.

Katalin halálra késelte a pici Alexet

Úgy gondolják, nem ő a hibás

Erika, György jelenlegi élettársa jól ismeri Katalint.

- Rendes, gondoskodó anya. Katalin ragaszkodott a gyerekéhez. Meggyőződésem, hogy nem ő volt a hibás. Mindig vigyázott a kisfiára. Ha kellett, hajnalban már tejbegrízt főzött Alexnek. Gyurival szóltunk neki, hogy hagyja nálunk a fiút, de erre nem volt hajlandó – fakadt ki az asszony, aki bízik benne, hogy a nő méltányos büntetést kap.

- A legjobb lenne, ha kényszergyógykezelésre küldenék. Egyáltalán nem volt rossz anya! Senki nem tudta róla elképzelni, hogy képes lehet kioltani a fia életét.

Elajándékozzák a játékait

György lelkét nem hatja át túlzottan a közeledő karácsony szelleme.

- Fát nem állítunk, de a tavalyról megmaradt miniatűr műfenyőt nem dobjuk ki. Azóta is ott van a komódon Alex játékai mellett. Még a galérián is vannak macik és egyebek, azokat odaajándékozom az egyik szomszéd kislánynak – mondta a gyászoló nagyapa, akit mostanában csak egy dolog vigasztal.

- Ha minden igaz, még a hónapban kiengedik a fiamat a börtönből. Máshova nem tud menni, én írtam alá a befogadó nyilatkozatot. Ott fog aludni, ahol korábban Kati és a kis Alex. Hogy ez számára milyen érzés lesz, azt csak ő tudhatja.

 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160334_auto_resized.jpg
origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg - a csodálatos Cserháti Zsuzsa szenvedései

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27416_resized.jpg?avcount=1714031711
origo.hu

Kegyetlen embervadászat zajlik Kárpátalján

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159467_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Megint leköröztük Európát: újabb óriásberuházást jelentett be Szijjártó Péter

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155409_auto_resized.jpg
ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161016_auto_resized.jpg
hirtv.hu

A baloldal intézetei össze-vissza mérnek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27417_resized.jpg?avcount=1714031711
origo.hu

Összeomlott a Házasság első látásra egyik botrányos szereplője

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155270_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Puha, édes tészta, különleges formában: így készül a budai kuglóf

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161126_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris végre bevallotta, mit érez Petra iránt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157532_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/ciFJ6N7JV-tsyKomFg0heJDDioLSPmBpykdZwcAEpAg/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2MyNzYzMDIxMjdkNzRkOTA5YjNhMDI1YWZkYzIyNjVk.jpg
Aktuális

Rendkívüli esemény kezdődik Budapesten, Orbán Viktor is felszólal

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/77QRqHkkmmuF0DtZdXHGjDbLVd1Rdd15Zl1PLKolGu0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzY4NGFhYTc5ZTZlMjQ5Nzg5NGIzZjUzYTcwYjNlYjE5.jpg
Gyász

„Zsuzsi volt a legkiválóbb tanítványom” – egyetemi évek vártak a bakancslistás lányra