Sok dologra jó a TikTok, többek közt arra is, hogy időt és energiát spóroljon nekünk. Magunktól ugyanis biztosan nem próbáltuk volna ki ezt a módszert a krumplipüré elkészítéséhez. Akár egyszerre lehet letudni a hámozást és a pürésítést, a főzőguru videója szerint.
Lora McLaughlin Peterson, a főző- és életmódszakértő lépésről lépésre szóló útmutatót tett közzé a TikTokon, hogy felvilágosítsa azokat, akik szeretik a héj nélküli házi burgonyapürét.
Először meg kell főznünk a burgonyát, ahogy szoktuk. Majd fogjunk egy tálat, és tegyünk rá egy sütőrácsot.
„Vágd félbe a burgonyát, tedd a rácsra, és törd össze. A rács pépesíti a burgonyát, miközben hátrahagyja a héját” – tanácsolja.
@lorafied Just in time for the holidays! #potatopeeler #potatohacks #peelingpotatoes #fyp #fy #foryou #kitchenhacks #kitchentrick #cookinghacks #potatohack
⬠Buttercup - Jack Stauber
A TikTokos kollégákat lenyűgözte a trükk, egyikük azt mondta, hogy az ötlet megváltoztatta az életét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.