Aktuális

Szív-és érgyógyászati klinikára került Kóbor János

Bors

2021. november 18. csütörtök 04:30

Úgy tudni, néhány nappal ezelőtt koronavírus miatt került kórházba az Omega frontembere. Kóbor János állapotáról még mindig teljes a hírzárlat, annyi azonban biztos, hogy egy másik kórházba szállították át.

A 78 éves Kóbor Jánosnak múlt kedden kellett volna részt vennie egy televíziós felvételen, de szinte az utolsó pillanatban lemondta a szereplést. Rosszulléte miatt felesége, Zsóka kórházba vitte, majd bent is tartották a SOTE Pulmonológiai Klinikáján, amely a légúti, tüdődaganatos, tüdőbetegségek kiemelt centrumaként működik. A zenészlegenda betegségének részleteiről és kezeléséről nem árultak el részleteket, annyi azonban biztos, hogy nemrég egy másik kórházba szállították át, nevezetesen a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára.

Megerősítem a hírt, valóban átvitték Jánost a városmajori klinikára. Állapotáról nem tudok többet mondani, Zsóka, a felesége továbbra is fenntartja a hírzárlatot – nyilatkozta a Borsnak Trunkos András, az Omega menedzsere.

Vajon miért vihették át: a tüdején nem találtak semmit, de a szívével kapcsolatban igen? Mindenesetre annyi már kiderült, hogy Kóbor nem oltatta be magát. Sőt, amikor korábban az oltásokról nyilatkozott a Ripost7-nek, kitűnő formában, és kirobbanó egészségi állapotban volt.

Sosem volt beteg

Kóbor János önmagát ugyan nem féltette, de soha nem tagadta a vakcina hasznosságát. A szabályozások szerint élt, felvette a maszkot is, de azt nem tagadta, hogy ez nehezére esik.

– Se pro, se kontra nem vagyok az oltással kapcsolatban. Reménykedem abban, hogy azon tudósok, akik az oltással foglalkoznak, nagyon tudják a dolgukat és megtalálják a megoldást. Nem vagyok egy forradalmár, így betartom a szabályokat, így ha ki kell menni az utcára, tudomásul veszem, hogy már nem elég a Bayern sálam – mondta korábban viccelődve az énekes utalva a futball iránti feltétlen szeretetére.

A 78 éves Kóbor János akkor még azt nyilatkozta: komolyabb egészségügyi gondja soha nem volt. Úgy fest, önmagát erősnek és egészségesnek vélte, hiszen végül a híresztelések szerint nem élt a vakcinával.

Az Omega frontemberének egészségéért most egy ország aggódik, bízunk benne hogy hamarosan már javuló állapotáról számolhatunk be.

További cikkek

Covid

Müller Cecília: Tízből kilenc megbetegedést már az omikron variáns okoz - videó

Stop

Ennek a 4 intézkedésnek nagyon sok magyar fog örülni

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Betelt nála a pohár – A királynő kizárhatja Meghant és Harryt a családból

origo.hu

Újabb fontos szakaszához érkezett a főváros legújabb hídjának kivitelezése - videó

kisalfold.hu

Elérhetetlenek a Győrben Közlekedünk videói - megkérdeztük, mi történt az oldallal

origo.hu

Tudja-e, melyik állatnak van a leghosszabb karja?

vg.hu

Ne lesz kötelező a koronavírus elleni vakcina Csehországban

vg.hu

Megbokrosodott hirtelen a forint, de nincs egyedül

life.hu

Meghökkentő fotók: G.w.M. felesége néhány évvel ezelőtt Kulcsár Edina óriási rajongója volt

ripost.hu

A szerencse forgandó, de ennek a 3 jegynek idén nem lesz oka panaszra

origo.hu

90 éves Richard Lester, az Egy nehéz nap éjszakája rendezője - képgaléria