Aktuális

A legkisebb koporsó a legnehezebb: eltemették az Olaszországban meggyilkolt kisfiút, Alexet

Bors

2021. november 23. kedd 15:30

Hazahozta és eltemette kisfiát Juhász Norbert.

„Kinek gyermekét nem fedi sírhalom, nem tudja, mi a fájdalom.” Az Olaszországban meggyilkolt kisfiú, Alex édesapjánál talán senki nem érzi át jobban most a szívbemarkoló idézet minden szavát. Juhász Norbert élete legnehezebb óráin van túl: szűk körben végső búcsút vett imádott gyermekétől.

A temetésre hosszas szervezés után Magyarországon került sor. A tragikus esemény részleteit a gyászoló édesapa nem szerette volna a nyilvánossággal megosztani.

– Sikerült elintézni, hogy Olaszországból hazahozzák a kisfiam holttestét, így itthon tudtuk végső nyugalomba helyezni őt. Nem is akarok és – bevallom – nem is tudok erről többet mondani. A szívemben lévő fájdalom semmihez sem hasonlítható, beszélni sem bírok már róla – sírta el magát Norbert, majd udvariasan lezárta a beszélgetést.

Októberében nemcsak Magyarországot, de Olaszországot is sokkolta a hír: egy umbriai faluban B. Katalin több késszúrással megölte kisfiát. A véres gyerekről felvételeket készített, melyeket több helyre is továbbított. A nő ezt követően a már halott picivel egy közeli szupermarketbe ment, ahol a kassza melletti futószalagra helyzte az apró testet. Állítólag akkor még azt hitte, a gyermeke él, ezért segítséget kért az ott dolgozóktól. Ám a kiérkező mentők már nem tehettek semmit. Az olasz rendőrség őrizetbe vette a gyilkos anyát, aki azóta is Itáliában raboskodik.

A tragédiát megelőzően a bíróság úgy döntött, az anyjának 24 órán belül át kell adnia a kisgyereket az apának, ezentúl ő gyakorolja a szülői felügyeleti jogot. A korábban felnőtt filmekben szereplő, labilis idegzetű Katalin ezt képtelen volt elfogadni, a kisfiúval együtt Olaszországba szökött. Onnan több embert is felhívott, küldjenek neki pénzt és akkor hazajön, ám mivel senki nem utalt neki, végzetes döntésre szánta el magát.

Katalin és Norbert kapcsolata gyakorlatilag már a terhesség alatt, Alex megszületése előtt megromlott. Két éve jogi csatát vívnak, hogy a gyerek kivel éljen. Az apuka hiába próbált bármiféle kompromisszumot ajánlani, volt párja mereven elzárkózott. Katalinnak van egy nagyobb fia is, de hivatalosan őt sem nevelhette, a nagymama volt a nagykorúságáig a gyámja. Norbert jó ideje az Apák az Igazságért Egyesület tagja.

(via)

További cikkek

Időjárás

Most adták ki a meteorológusok: borzalmas, ami az ország felé tart

Ez is érdekelhet

metropol.hu

„Egy fejlett faj élt a Marson” – megdöbbentő bizonyítékokkal állt elő a kutató

likebalaton.hu

A Balatonnál is szép számmal számolhatunk fülesbaglyokat

travelo.hu

Elkészültek a látványtervek a Déli körvasút mentén születő zöldfolyosóról

magyarnemzet.hu

Márki-Zay Péter saját közönségének hozzátartóin viccelődött

szon.hu

Eltávolították a tetemeket a rakamazi Nagy-Morotva jegéről

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a franciák a sírból jöttek vissza – elődöntősök

origo.hu

Hamarosan új utakon juthatunk el a Művészetek Völgyébe

mandiner.hu

Kötter Tamás (Facebook): Márki-Zayék csatlakozni akarnak Kövesiék ügyészségéhez

origo.hu

Az utas kinyitotta egy furgon ajtaját a Széna téren, ami ezután jött, az igazi szégyen - videó

life.hu

Ez a tünet biztosabb jele az omikronnak, mint a pozitív teszt

origo.hu

Kiszivárgott: éhező filmsztárok koldulnak egy piacon Észak-Koreában