Aktuális

„Arról álmodom, hogy újra megölelem” – váratlan tragédia miatt vesztette életét a 3 éves kisfiú

Bors

2021. október 4. hétfő 18:30

Éppen húgával és unokatestvérükkel játszott a kisgyermek, amikor a farmjukra berobbant egy kisteherautó. A jármű brutálisan elgázolta a kisfiút.

Azon a napon, amikor a kis Ianto Jenkinsnek a negyedik születésnapját kellett volna ünnepelnie, az édesanyja és két nővére a sírjánál gyászolták.

Az aprócska fejfánál elénekelték a Boldog születésnapot, és még tortát is hoztak neki, pedig a kisfiú már nem örülhetett ezeknek a dolgoknak. Két héttel a halála után egy héliumos születésnapi lufit is elengedtek az emlékére. A játékai pedig még mindig ugyanott hevernek a lakásban, ahol otthagyta azokat, és mindenütt Ianto képei láthatók. 

Chloe Picton, Ianto édesanyja még mindig alig tudja elhinni, hogy a kék szemű, tündérarcú kisfia elment. Nyolc hét telt el a tragikus nap óta, és az édesanya még mindig sokkos, dühös és hitetlenkedő állapotban van.

A tragédia augusztus 3-án történt, amikor a kisfiú és testvére az édesapjuknál töltötték a hétvégét. Váratlanul egy kisteherautó elgázolta a kisfiút, miközben a húgával és az unokatestvérével játszott a farmon Rhosfachban, Efailwenben.

Ianto szeptember 24-ig küzdött az életéért a kórházban, de aztán szervezete feladta és meghalt. Seren pedig azóta is szenved a szorongástól, amiért végignézte bátyja halálát, ahogy elütötte a kisteherautó.

- Ez a fájdalom soha nem fog elmúlni. Becsukom a szemem, és csak Iantot látom. Mindenhol őt látom, ahogy mosolyog. Aznap éjjel azt álmodtam, hogy vele voltam, és azt akarta, hogy megöleljem. Ez volt az utolsó esélyem, hogy teljesüljön a kívánságom. De aztán Seren felébresztett, és ez az esély egyszerűen elszállt – mondta Chloe a WalesOnlinenak. 

Az anyuka utoljára egy videóhívásban beszélhetett kisfiával, még a tragédia előtt. Akkor Ianto sírt, hogy haza akar menni az anyukájához. Akkor Chloe megígérte, hogy hamarosan találkoznak, de az már soha nem történhetett meg. 

A rendőrség és a munkavédelmi hatóság még mindig vizsgálja, hogy mi történt az incidens során, amelynek következtében Ianto életét vesztette.

További cikkek

Hidegfont

Kamera rögzítette: Brutális, amit a viharos szél okozott a Balatonnál

Hazafiság

Nyitrai Zsolt: a polgárőrség egyfajta modern hazafiságot jelent a mai Magyarországon

Ez is érdekelhet