Aktuális

Máig rejtély, hová tűnt nyomtalanul a 12 éves, mindenórás terhes kamaszlány

Bors

2021. október 13. szerda 09:30

A fiatal lány soha nem árulta el családjának, ki ejtette teherbe. Terhessége kilencedik hónapjában minden előjel nélkül veszett nyoma.

25 év telt el azóta, hogy otthonából nyomtalanul eltűnt egy fiatal lány. Máig nem tudni, önszántából távozott-e a 12 éves, terhessége kilencedik hónapjában járó kamasz, vagy pedig kényszerítették – mint ahogy az is rejtély, életben van-e még.

Celina Janette Mayst 1996. december 15-én este látta utoljára a családja New Jersey-i lakásukban. A fiatal lány udvariasan megköszönte a vacsorát, majd pedig elment aludni. Apja másnap reggel nézett be a szobájába: Celinának hűlt helye volt, párnáit pedig úgy igazgatták el, hogy úgy tűnjön, mintha a kamasz a takaró alatt feküdne. Noha ez tudatosan megtervezett szökésre utal, ennek ellentmond, hogy a lány mind a szülés előtt szedendő vitaminjait, mind a tárcáját maga mögött hagyva távozott.

Ki ejtette teherbe a kiskamaszt?

Celina özvegy apja (a lány anyja két évvel korábban hunyt el) állítólag nem volt túl együttműködő a hatóságokkal. A férfi szerint lánya azért szökött meg, mert ragaszkodott hozzá, hogy a baba megszületése után csináltassanak apasági tesztet, hogy kiderüljön, ki ejthette teherbe a kamaszt, aki elzárkózott attól, hogy felfedje a magzat apjának kilétét.

Egy rokon szerint azonban könnyen lehet, hogy a lány már nincs is életben. Úgy véli, vagy a baba apja végzett Celinával, hogy a kiléte titokban maradjon, vagy egy kései, amatőr abortusz-kísérletbe halt bele a tini.

A rendőrség egyébként a mai napig eltűnt személyként kezeli.

Celina Janette Mayst az elmúlt 25 évben többször látni vélték, ám egyik alkalommal sem sikerült a hatóságoknak megerősíteni, hogy a bejelentők valóban vele találkoztak-e, így továbbra is kérdéses, mi lett a sorsa, mint ahogy az is, gyermeke megszületett-e, illetve életben van-e.

Annyi azonban bizonyos: ha kiderül, ki ejtette teherbe, az a személy hosszú börtönévekre számíthat még most is, tette ugyanis a törvények értelmében mindenképpen nemi erőszaknak minősül, akár beleegyezett a kiskamasz, akár nem. Egyes feltételezések szerint egyébként Celina egyik unokatestvére volt, míg maga a lány az eltűnése előtt nem sokkal azt mondta, egy 16 éves fiú az. Persze kérdés, igazat mondott-e...

(Via)

További cikkek

Tragédia

Sikítás törte meg a csendet: szomszédai küzdöttek az 1 éves kisfiú életéért

Karambol

Súlyos baleset történt, azonnal indultak a rendőrök és a tűzoltók a XVIII. kerületbe

Ez is érdekelhet

life.hu

Életveszélyes állapotban szállították kórházba a magyar rappert: végre hír érkezett az állapotáról

metropol.hu

Hatalmas bejelentést tett Kulcsár Edina, felrobbantja a netet

origo.hu

Légifotók régen, amikor még nem drónokkal fotóztak - galéria

magyarnemzet.hu

Vitorlás-mutyi: Pikó Andrásék felbontották a szerződést a vitorlás egyesülettel

beol.hu

Újra este fél hétkor indul majd busz Gyuláról Csabára

origo.hu

Világít a koronavírus a szájmaszkba tehető betéten

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: vége a nagy spanyol sorozatnak, Norvégia néggyel nyert

origo.hu

Látványos légifelvételek a lovagkirály kedvenc várának felújításáról - galéria

nemzetisport.hu

MU: Lingard ismét kölcsönbe kerülhet, de most nem a West Ham csapna le rá

life.hu

Borzalmas tragédia: Holtan találtak rá egy nőre a bevásárlóközpontban

nemzetisport.hu

Videó: a volt angol bíró szerint a Liverpool 2. és 3. góljai is játékvezetői hiba