Aktuális

Meghalt egy ember a miskolci parkban - szörnyű, ami történt

Bors

Létrehozva: 2021.09.14.

Vádat emeltek egy 27 éves férfi ellen emberölés miatt. Ok nélkül úgy megvert egy idős férfit, hogy a kórházban meghalt.

A 27 éves fiatal egy miskolci kondiparkban szóba elegyedett egy 72 éves férfival, aki itt edzett rendszeresen, ezért igen jó fizikai és szellemi állapotban volt.

A beszélgetés során a fiatal egyre indulatosabbá vált, és minden különösebb ok nélkül elkezdte bántalmazni az idős férfit. Először többször, ököllel arcon ütötte, aztán tovább ütlegelte a fejét, amelynek következtében a férfi földre zuhant.

Ezt követően a olyan erővel, hogy a cipője talpmintázata felismerhető nyomokat hagyott, rátaposott a sértett arcára. A férfi eszméletét vesztette,a fiatal pedig elment a helyszínről. A cselekmény közelében tartózkodók hívtak mentőt.

Az időskorú sértett a darabos orrcsonttöréssel is járó sérülései következményeként gyulladásos, szeptikus állapotba került, és kórházba kerülését követően meghalt.

A 8 napon túl gyógyuló közvetetten életveszélyes sérülések elszenvedése és a halála között közvetett ok-okozati összefüggés áll fenn.

Az tragédia még tavaly októberben történt, az ügyészség most a letartóztatásban lévő büntetett előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott korábbi próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés végrehajtásával.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek