Aktuális

Zokogva vallott a 26 éves magyar focista özvegye: egyedül maradt két kis gyerekkel

Kóré Károly

2021. augusztus 28. szombat 05:30

Gyermeke születésnapi tortáját kezdte szervezni feleségével, mielőtt egy útépítés során halálra rázta az áram a cibakházai focistát. A 26 éves Bense Arnoldot a családja mellett az egész hazai labdarúgó-társadalom gyászolja.

Bense Arnold a megyei I. osztályban játszó cibakházai labdarúgó két gyermek, Domika és Bazsika édesapja volt. Feleségével, Kittivel felhőtlen boldogságban éltek. A családanya élete egy tragikus baleset következtében végleg megváltozott. Arnold a foci mellett szorgalmasan dolgozott.

– Olyan nincs, hogy a férjem elmegy dolgozni, és nem jön többet haza! A kisebbik fiunk mindössze nyolc hónapos, a nagyobbik pedig 31-én lesz hétéves – mondta zokogva Kitti.

– Törökszentmiklós és Szajol vonzáskörzetében zajlik egy útépítés. Ott dolgozott segédmunkásként, tehát úgy vélem, köze sem lehetett volna egy áramütéshez. Az lett volna a feladata, hogy lapátoljon, semmi más! Nem értem, mi történhetett – folytatta Kitti, aki egyelőre elképzelni sem tudja, hogyan alakul az élete a férje nélkül.

A család a munkahelyi baleset előtt néhány nappal még vidáman nyaralt a Balatonon. A nagyobbik gyermek önfeledten játszott az édesapjával, miközben öccse az édesanyja társaságában pihent. Arnold szívesen tanította a gyermekét horgászni. A házaspár a hozzájuk közelállók szerint példás életet élt. A közösségi felületeken sem fukarkodtak az egymás felé intézett kedves szavakkal.

– Egy igazi férfi szereti a feleségét, és családját az élet legfontosabb dolgának tekinti. Semmi sem hozott nekem nagyobb békét és tartalmat az életben, mint egyszerűen jó férj és apa lenni. Szeretlek benneteket nagyon! – írta nemrég Arnold, aki két hónappal ezelőtt az első házassági évfordulójuk alkalmából egy névre szóló dalt kapott ajándékba a hitvesétől.

A Bors elérte Arnold édesapját, Jánost is, aki annyit elmondott, hogy rendszeresen dolgozott együtt a fiával, de a tragédia körülményeit nem kívánta részletezni.

A szörnyű baleset felett egész Cibakháza nem tud napirendre térni. A helyi futballpálya öltözőjén fekete zászló lebeg. A megemlékezők egymás után érkeztek, hogy megálljanak egy-egy perce.

– A legbízhatóbb játékosok közé tartozott. Könnyen megállta volna a helyét az NB I-ben is, de ő hűséges volt a csapathoz. Élmény volt nézni, ahogy a labdával bánt – mondta egy szurkoló.

További cikkek

Jóslat

2028-tól 18 hónapig fog tartani egy év – állítja az időutazó

Világűr

Veszélyben vagyunk? Januárban még nyolc aszteroida közelíti meg a Földet

Ez is érdekelhet

boon.hu

Félrehúzta a köntösét a nagymellű szőke szépség

borsonline.hu

Az egész utat lezárták, akkora baleset történt Heves megyében

origo.hu

Megunta a sorban állást Pesterzsébeten, és megmutatta, szerinte mire való a városi terepjáró - videó

hirtv.hu

Kamionbaleset miatt torlódik a forgalom az M0-son Pestszentimrénél

kemma.hu

Rendőrségi fotón ismerték fel magukat a tatabányai tinik, azonnal feladták magukat

origo.hu

Élve temették el ezeket az ókori kínai harcosokat

nemzetisport.hu

Videó: Csercseszov debütálása, avagy így kapott ki a Fradi a DAC-tól

origo.hu

Itt a döntés: emberi jogokat sért a hangos WC-lehúzás az olaszoknál

vg.hu

Katonákat küldenének Romániába

life.hu

Mindenkinek van egy "halálórája", amely pontosan jelzi, meddig fog élni

mandiner.hu

Vitézy Dávid helyretette Karácsonyt villamosügyben

origo.hu

Leállt egy baba légzése a kocsiban, az anyja berohant vele a tűzoltókhoz, és megtörtént a csoda