Aktuális

Nagypapája mellől szökött el a 3 éves kisfiú: pucérna sétálgatott Dunakeszi utcáin

Bors

2021. július 13. kedd 19:15

A nagyszülő vigyázott volna unokájára, de a papa úgy belefeledkezett a tévéműsorba, hogy azt sem látta, hogy unokája meglépett mellőle.

Forrás: Pixabay

Sokkot kaptak a dunakeszi járókelők, amikor egy pucér kisfiú sétálgatott a település utcáin. Az egyik járókelő oda is rohant, a kisfiú azonban vele nem állt szóba, ekkor riasztották a zsarukat. A járőrpáros női tagja - aki maga is gyakorló anyuka, ugyanis egy 4 és egy 3 éves gyermeket nevel - rutinosan szólította meg az akkor már kölcsönpólóban ácsorgó fiúcskát, aki az odasereglett tömeg közepén riadtan tekintgetett körbe. A zsaruk láttán azonban megeredt a nyelve, és elárulta a keresztnevét és életkorát is: 

- Elárulta keresztnevét és azt is, hogy 4 éves – mint utóbb kiderült, idősebbnek mondta magát, mint amennyi, hiszen januárban lett három esztendős - mesélték Facebookon a rendőrök - Azt is elmondta, hogy bölcsődés, de nem tudta, hol, a szülei nevére vonatkozó kérdésekre csak „Anya” és „Apa” választ tudott adni, lakcímét nem ismerte - írták. 

A kisfiút rögtön a rendőrautóba tették, majd a legközelebbi bölcsibe rohantak vele, ahol - míg a kisfiúval az udvaron játszottak - kiderítették, ki is a gyerek valójában, és azonnal értesítették a kicsi anyukáját is. 

- Miközben a gyermek édesanyjával felvették a kapcsolatot, a többi érdeklődő bölcsődés körbe vette a rendőrnőt, minden felszerelését, ruhadarabját tüzetesen megszemlélte és mindegyikhez magyarázatot várt - közölték, hozzátéve, hogy még kekszet és teát is kaptak a hős zsaruk. Később kiderült, hogy a gyerek nagypapája mellől lépett meg, a 66 éves férfi ugyanis olyannyira belemerült a tévézésbe, hogy a telefonhívásig észre sem vette, hogy nincs a házban az unokája. 

- A 66 éves nagypapa esetleges büntetőjogi felelősségét a Dunakeszi Rendőrkapitányság vizsgálja - tájékoztatott a rendőrség. 

További cikkek

Álláspont

Karácsony a Magyar Zene Házáról: Egy parkban építkezni olyan, mint belepisilni a szenteltvíztartóba

Luxus

Kirúgtak az állásomból, két év múlva már évi 150 milliót kerestem

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Szörnyű hír érkezett, öngyilkos lett az ismert színész

ripost.hu

"Hallottam az ápolók hangját" - hetekig küzdött lélegeztetőgépen Éva

life.hu

Csollány Szilveszter kifutott az időből: ez a beavatkozás megmenthette volna az életét

kisalfold.hu

Csollány Szilveszterre emlékeztek Sopronban - fotók

origo.hu

Már az újszülöttek is érzékelik a társas viszonyokat

vg.hu

Növekszik a kereslet a J&J vakcinái iránt

mandiner.hu

Orosz kivonulást követel a Litván Nagyfejedelemség területéről egy litván politikus

ripost.hu

Hihetetlen, hogy meddig fertőz az emberi bőrön az omikron

origo.hu

Drónnal figyelték a forgalmat az egri rendőrök, alig hitték el, amit egy körforgalomnál láttak - videó