Aktuális

"Ez már szánalmas" - Meztelen fotókkal sokkolja rajongóit a nagymamakorú ex-szupermodell

Bors

2021. július 8. csütörtök 23:00

Paulina Porizkova 56 évesen sem érzi magát túl öregnek a meztelen szelfizéshez. Bár a legtöbben imádják érte, nem mindenkinek tetszik, hogy a hatvanhoz közeledve is mutogatja magát.

Az 56 éves Paulina Porizkova napról napra merészebben nyilvánul meg a közösségi médiában. A cseh származású szupermodell – aki a 80-as években Cindy Crawford, Naomi Campbell és Helena Christensen társaságában vonult végig a kifutón – imádja mutogatni a testét. Olaszországi nyaralása közben egy teljesen meztelen szelfit posztolt az Instagramon.

„A munka és egy kellemes fürdést követően unatkoztam, ami a nárcizmus megünnepléséhez, a meztelen szelfihez vezetett” – írta Porizkova a képhez. „Mit kellett volna még csinálnom? Mármint olyan dolgok mellett, mint a könyvolvasás vagy az olasz tévé nézése.”

Paulina soha nem retusálja a fotóit, sőt a Csehországban nemrég megjelent Vogue címlapján is egy photoshop nélküli képet közöltek róla. Mondhatnánk, könnyű neki, hisz egykor tökéletes idomokkal bíró szupermodell volt, azonban rajta is nyomot hagyott az idő vasfoga. Ő viszont nem kesereg emiatt, inkább elfogadja magát olyannak, amilyen. Azért tesz ki magáról rendre pucér képeket, hogy másokat is erre ösztönözzön.

Fotókon dokumentálja, ahogy a teste öregszik, ettől függetlenül mindent elkövet azért, hogy fiatalos maradjon. Az egykori Sports Illustrated fürdőruhamodell nemcsak a genetika, hanem az edzőteremben végzett kemény munka miatt ilyen fitt. Júniusban osztotta meg az Instagramon, hogy hetente három-öt alkalommal edz, de beismerte, hogy utálja. Azért csinálja, mert csodás érzéssel tölti el, hogy csinosan néz ki, jót tesz az agyának és a testének.

Porizkova számára nem újdonság a meztelen szelfizés, fiatal modellként mindenki ruha nélkül akarta látni.Amikor a húszas és harmincas éveimben jártam, minél kevesebb ruhát viseltem, annál népszerűbb voltam. A negyvenes éveimben gyakorlatilag meztelenül járkálhattam, nem bélyegeztek meg miatta. Ötvenévesen bántó megjegyzéseket kaptam érte."Vedd fel a ruhád, nagyi." „Figyelemre éhes vagy, ugye?” „Szánalmasnak tűnsz.”  

Neki erről merőben más a véleménye. – Nagyra értékeljük az antik tárgyakat és a régiségeket, ami gyakran még értékesebb, mint a vadonatúj. Miért ne tekinthetnénk úgy a ráncokra és a megereszkedett bőrre, mint egy másfajta szépségre?

További cikkek

Omikron

Ez lehet az omikron legelső tünete, mutatjuk, mire figyelj fel

Tragédia

Tragédiába torkollott a jégen való biciklizés Szúnyogszéken

Ez is érdekelhet

origo.hu

Fontos figyelmeztetést adtak ki rengeteg magyar autótulajdonos számára

borsonline.hu

Zokogva nyilatkozott Babicsek Bernát édesanyja: „Mi akartuk eltemetni a fiunkat”

vg.hu

WHO: az omikron vethet véget a járványnak

szon.hu

Fényes nappal kinézel az ablakon és hoppá, lámúr a motorháztetőn! Íme a Ferenc körúti romantika!

origo.hu

Titokzatos lila sziklákat találtak a Marson

vg.hu

Az orosz–ukrán háború boríthatná az európai gázellátást

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: édesapjára emlékezik a volt tatabányai szélső

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a lengyelek megóvták az oroszok elleni meccset – sajtóhír

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 25.: sorsfordulat vár a Bikára, a Szűz szerencsés

origo.hu

105 éve született Ernest Borgnine - képgaléria